[Disney+] Obi-Wan Kenobi 個人影集集中討論區(2)剩返最後一集

1001 回覆
4 Like 3 Dislike
屌咩?
屌佢太好睇搞到睇第8集會更加嬲?
唔見有人屌喎
至多都係非fans 話開頭有啲悶
Han solo好似多人屌?
呢套就屌佢都廢閪事
個屌字係我用得誇張左,果時啲影評應該係話佢平平無奇,無乜星戰味。但我個人第一次睇已經覺得好正
要顯得 vader 強大,其實唔需要 show 佢用咩強大 force power , 只要拍到佢好似驚慄片咁,淨係個人企係度都散播恐懼同絕望就夠

寫影評果個應該係Star Trek fans
obi同vader咁多私怨居然寫撚到咁
好sad 對大能失去信心
fine. 畀d 掙扎啦
例如佢地兩個鬥鏈原力
結果發現對面因為太多hate所以屌打自己
明明mustafar 果時兩個force push都55波
dark side>light side
呢個對於做咗jedi咁耐嘅obi先係真正打擊
佢對要斬anakin呢個決定已經接受咗
你自己執迷不悟 i will do what i must
點解要成日寫到佢係懦夫
除非佢最後一集突然覺醒
唔係我睇唔到呢套野個obi 變做ep4個old ben
角色fail
打戲fail
continuity fail
fuck disney
依套係電影
Obi只係劇 唔好咁高要求
但成個作品好似中學生project咁
未睇 想問下呢套值唔值得入坑
利申:obiwan fans
純睇Obiwan演技
其他可以ignore
咁不了 入戲院睇789集已經嬲到我棄

受夠垃圾廸士尼整爛star wars
咁都話自己obiwan fans
fans=狗屎垃圾都要硬食?
套野爛既 你死頂睇落去有咩意思
老老實實boba fett套劇柒好撚多
Rogue one好睇過正傳好多喎
真係純鍾意個演員先睇
係fans就自己睇下好唔好睇囉
上黎問有乜意思
同正傳俾人個感覺有段距離,當然死過返生再同Tusken 既經歷係可以改變左成個人,但套劇描寫呢段心路歷程唔夠,七集仲要有成一集半俾埋mando,到喉唔到肺
正傳唔敢講,但後傳789一定,如果唔係出係第7之後 啲人對89有咁大期望,完晒789先出可能啲人覺得仲正
我覺得boba fett 起碼有啲新嘗試
呢套連執行同場景都好流
劇情即頭弱智
完咗789先出Rogue one應該冇人敢入場睇

789真係黑歷史咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞