[Disney+] Obi-Wan Kenobi 個人影集集中討論區(2)剩返最後一集

1001 回覆
4 Like 3 Dislike
黑妹作用唔係引obiwan同anakin出現咩
就係 clone wars 裡面 qui gon 自己講話佢修行未夠顯現,淨係可以傳下音同郁下物件,最後指引 yoda 自己搵 force priestesses 學哂佢
真係好膠
係明感情好深,但人地都講明anakin已經死左,成個大魔頭係度你唔殺
無咩說服力
等新嘅動畫,應該有佢地三徒孫嘅少少戲份
我知吖
但屌你老母

唔係唔夠打定咩原因

係直頭調頭走

on 撚柒鳩
但唔會再有佢地三個互串同埋rex隊長
obiwan果時force都用唔到咁
今集一用到就屌打vader
一個練dark side10年,一個切豬肉10年,都係obiwan贏
因為Obiwan威威豬
owen唔係笨手笨腳,醒水啲已經一鎗爆咗黑妹頭
重睇啦屌你
Reva到底有幾強
食咗Vader一刀都可以當無事
之後極速飛去Tatooine尋仇
衣家開始插一刀係唔會死
黑妹中左一劍插穿個身都冇事
無治療過行得走得,十里沙漠不換肩
戰力依然不減勁撚到
Qui gon死得好唔抵
重睇嗰段,佢一起身講Anakin in gone 嗰度好似真係正常眼,跟住obiwan 講完sorry 就變番sith 黃眼,個對比幾明顯
如果佢唔講my friend is truly dead呢句
就咁走咗去都易接受啲
可以當obi wan咁多年嚟第一次親眼見Ani真樣
內疚落唔到手都好啲
成日覺得windu好要面,唔比人爬佢頭又要小圈子,高鬥唔為大局~好似現實世界做野d廢中高層
班手下心諗:啲兩條友仲乜9
我就係要睇呢啲

除左Reva線外其實做得幾好

尤其對打同講野個陣真係感受好深

兩個客串都好正

總之就係
所以咪斬尻佢隻手等比西帝電落街舒服
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞