[Disney+] Obi-Wan Kenobi 個人影集集中討論區(2)剩返最後一集

1001 回覆
4 Like 3 Dislike
可以開Dooku x qui gon後生前傳
嘩,啲CG石頭🪨假撚到
似啦,仲要係爆射
如果佢做到舊時啲戲咁望落去係廢老,但實際上就好,可惜柒
都似係會cross 去Fallen Order 前期的故仔都唔定
[url]https://kotaku.com/obi-wan-kenobi-star-wars-jedi-fallen-order-easter-egg-d-1849009341/amp
[/url] Game 入面個黑妹人設都幾乎一樣
搞到ep9要執屎,特登拍返一幕Luke英靈接劍然後叫rey唔好亂掉lightsaber
最主要係覺得俾老Luke背叛偷襲,本身只係迷惘緊
咁呢點我又唔多同意
Ep8開始已經想寫佢兩個有啲路
成日神交,Rey 見到半裸Ben又濕濕哋咁,又聯手得有默契,Ben喺ep8最後叫Rey join him好似求婚咁款
遲下動畫有
冇好好幫到佢搞到佢入咗dark side,同斬手腳跌落熔岩搞成咁樣
記得有幕致敬返第五集學yoda 升番起架x wing ,連首配樂都同第五集個幕一樣
佢自責
佢ep3都有講

I have failed you Anakin, I have failed you

冇好好教好佢所致
動畫入面同第三集
大帝要佢死果下 佢係驚呀
換返EP3配樂+剪走黑婆嗰邊啲鏡頭,即刻昇華咗成段對決
好撚正
https://www.youtube.com/watch?v=OrMnD2uYw0I
連自己徒弟都殺 證明忠心
對sidious 嚟講徒弟condom嚟姐
但佢又唔係好想殺條女
邊條女?
Ventress
唔講都唔記得 Rey既造型又係出事
達哥都係 一除罩 霸氣盡失
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞