[Disney+] Obi-Wan Kenobi 個人影集集中討論區(2)剩返最後一集

1001 回覆
4 Like 3 Dislike
pk中咗1001
i hate u!!!!

繼續討論
留名先
希望下禮拜好地地收得到尾
lm
係唔係應該有第二季呢
垃圾到,屌佢個老母
想睇第二季
個黑人啲演技又要夾硬洗白但演員又carry 唔到角色心路歷程
淨係flash back The Clone Wars 得唔得?
算係咁啦
佢啲戲仲屎過個小朋友 佢成套戲都得一個樣
又係黑人一定要好人,又樣衰煩過閪,屌
都好呀
今集好撚正
Vader 淨係用force 都玩到三妹狗咁
仲要飛埋劍
師徒對打練習已經夠J
枝劍既破壞力因應劇情需要而成日fluctuate 有時就一刀分屍但係彈白兵甲又得,一陣就一劍封喉一時就冇手冇腳冇下半身都唔死

不過d劍技continuity反而跟得翻幾足要讚,睇interview都有特登reference翻prequel d對打,obi重防反/ anakin重力量搶攻/ anakin同luke d similar move等等
師徒對練好好 J 但好似有啲 bug , Anakin 未被斷手前應該練 Shien , 斷手後至練 Djem So, 但今集已經成場都 Djem So暴力式進攻
又睇多次
點解黑妹咁撚低能
叫左出聲先揮劍
之後又唔用原力執返把劍
唔講leia講番多D obi-wan同anakin好睇番好多......
third sister果段真係老土到由一開始已經估到.....仲要其實心諗vader串得佢無錯....你真係覺得咁就收到vader皮真係有少少低能.....obi-wan就好似明過佢一棟咁....
我成日覺得其實唔洗叫同埋唔洗揮劍斬落去啦....你係佢後面對住佢開著把劍唔得咩???
用原力同佢搶劍除時同fallen order Cal一樣俾佢掉番轉插一野
d twist位有D易估
啲啲算好
明明一劍斬得開度門又開炮,
捉到kenobi又求9期搵幾個白兵送番佢入去都唔知仲乜9
好撚on9
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞