[Disney+] Obi-Wan Kenobi 個人影集集中討論區(2)剩返最後一集

1001 回覆
4 Like 3 Dislike
Then you are lost!!
The force is working in a mysterious way = 所有Jedi 怪力亂神/異常表現的萬能解釋

死果D jedi=作者要佢死佢哋的force connection唔夠/唔知點解果一刻The force doesn't be with them

Jedi Master 唔等於the force is always fxxking strong with them
好正
佢發脾氣嗰陣個樣真係好可愛
聽慢慢調教佢脾性
Finn: “A feeling”

Han Solo: “this is not how the force works!!!”
睇完之後唯一感想
原來光劍捅人一下係死唔去
尋晚啱啱睇完.
點解架star destroyer只能二揀一去追, 呢個型號無艦載機?
我都係,喺戲院睇撚到呆左
殺完Snoke 然後打龍蝦兵打得咁辛苦
果幕照抄回魂夜
789 真係垃圾,次次starwars post 都會拎出黎bin 屍
用自己個城牆被攻破做背景一野咀落去
愛與和平左膠滅世既代表作
都係成就黎
可以屌足咁多年
Sequel fans 話prequel 當年都被人笑啦
十幾年後一定話sequel 係經典

笑而不語
obi-wan太重要
必須所有戰力去追捕佢!
有機會我地變咗當年屌sequel老屎忽
我覺得prequel冇d 阿叔講咁爛
然後都係走甩左
要殺佢vader渣戰機打贏9成
全力追捕
但一個人落船

Obi wan走又由得佢走
但以戲嚟講78都係爛
話說睇曼特洛Asoka 仲好打過Vader 同obi wan咁
佢又可以拍返舊有Jedi應有打法咁
但obi wan就揮到把劍好重咁
https://youtu.be/Ft3zSjzRE7M
Obi wan!Obi wan!Obi wan!
好重要所以叫3次
封住個星等佢走唔甩
希望係啦
但以前好難睇完又睇再分析,可能第一印象就影響到尾,而家個個都輕鬆睇完又睇,同好之間又多交流,柒嘅點都會係柒⋯
判官知道自己老闆畀人打殘,仲邊有信心去捉人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞