[Disney+] Obi-Wan Kenobi 個人影集集中討論區(2)剩返最後一集

1001 回覆
4 Like 3 Dislike
學last jedi 吉死supreme leader 咁咪得 搞咁多嘢
話時話anakin係幾時知luke係佢個仔
啲鏡頭想點撚樣係咁chok下chok下,打得幾精都睇得唔舒服
好似係empire strike back,就係I am your father嗰陣
咪就係得呢幕lor
無啦啦點解會知luke係佢個仔
漫畫有補完返死星爆咗後 vader 想揾返個 x wing pilot 出黎覆桌,canon 佢私底下就揾 boba 幫手捉,boba 捉唔到但知佢姓 skywalker 然後報告畀 vader
vader之後嬲到仆街
係個基地obi見到一堆光劍個陣
我剩係諗起general grievous個a fine addition to my collection meme
今次個anakin 係而家個樣嚟?
好似都後生
定tune過
呢幾日youtube都係咁push呢啲俾我睇
仲有個younglingus kill anakin
應該冇tune過,咁hayden都係41歲,仲可以扮到下既
頭盔入面boba驚到瀨屎
其實個黑妹都未完成training
都好半桶水下
好多紋wo, 完全唔後生
個黑婆唔係咁都唔死下話
其實都講唔通如果黑婆係想報仇
平時咁撚躁得罪所有人同濫殺無辜係為乜
扮壞又唔係,真壞又講唔通
攪笑,返生左
我以為obi wan 會同third sister 一齊打Vader, 點知得黑妹一個,唔係諗住會成功呀嘛?
Obi wan全劇做得最啱就係呢度
Fake臭個黑妹等佢俾人捅自己坐船走人
CAL純粹係個7頭
唔使理~
呢個有得解嘅~
咁黑妹已諗住同OBIWAN合作~等佢可以空返個場比自己同黑武士單挑報仇~
但犯毒L大忌冇計
如果個個都可以用呢招殺到...咁STARWAR早就唔使做落去
我又唔覺得行到咁近
把劍出劍又有聲
VADER點會感應唔到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞