其實係咪好多女仔做人女朋友都係咁?(強行讀心術?)

641 回覆
1701 Like 74 Dislike
似曾相識巴打 take care, 分手可能係最好嘅選擇
一開頭我都好似你咁,其實係自己太寵佢

後尾唔撚理條女 要嘈同佢屌到盡 唔撚讓步

啲女自己就識收皮
呢啲典型情緒勒索人格 有個term叫能量吸血鬼
佢要既唔係段關係 而係你不斷既認同
香港好多女人都係咁
霸道
有佢講無人講
仲要怪返你「無溝通」
年紀愈大愈嚴重
如果你條女有少少呢啲傾向,望下佢老母,就知自己應唔應該同佢結婚
你張圖想點撚樣呀大陸喱
我果個都係咁
係都要嘈交先安樂
一少少唔岩佢心水就黑面/發爛渣
之後又要氹
樓主同女朋友係咪好細個個女朋友仲好似啲𡃁妹做乜都扭下計總之要人氹咁
你應該一野發老脾話:「我而家唔撚舒服想休息你都嬲鳩我係咪痴撚線?下次你病左M痛時候我嬲番你轉頭叫你出街去埋游水得唔撚得? 將心比己啦屌」
你可以先唔用操口,真係嬲得濟先加
女朋友比較自我中心
個個女人都係咁
女:咩話?你唔舒服呀?咁自己係屋企訓下啦唔好出黎(嬲左)

下次同樣事情發生
當你真係出左
女:黑口黑面做咩?唔想出咪唔好出囉,唔舒服你又唔講(又嬲)

我又當你有第三次
女:次次想你陪都話唔舒服 唔想陪我就講啦 唔勉強你(又係嬲)

到佢唔舒服
女:我都話左我唔舒服 你咪煩我啦 (都係嬲)

反正都係死 10個女人9個都係咁 忍下啦朋友
食屎啦 樓主已經做得好好
仲要連講法都要迎合埋條女
不如直接坐底 汪2聲
港女就係港女
我都覺得係安全感,啱啱一齊佢跟本未了解你,又驚你唔愛佢,咪成日誤解你嘅意思,時間耐咗就會好(當然佢真係要慢慢學識信任)
唔明點解要另一半卑微先叫著緊一個人
唔係話 感建分,但咁樣聽落真係好辛苦
剩係得有佢講,無你講咁,咁點溝通?

真心問
其實點解咁樣仲要一齊?
我女朋友都試過咁
知佢果排忙緊,但係會問一問佢
就問佢聽日(六日放假)見唔見啊?定做埋啲嘢先
係咪好忙一係下星期先見

佢之前會剩係覆個喊emoji 或者無所謂
我r撚爆頭
有次忍唔撚住
同返佢講話你得個emoji我唔會明你點諗
答無所謂實有所謂
你答句真係好忙唔得閒見 我已經明
見就見,真係好忙咪唔見
跟住又要解釋返我係想見但唔係想迫你見
見唔到我無嘢架咁咪遲啲見返囉

不過之後情況有改善,話過佢之後佢都會講返想點
真係好撚憎要估估下果種感覺
真,分手啦。佢只想到佢自己。
處女座?
千祈咪放出黎害人
越睇真係越覺得條女似老母
完全無道理可言
日日發顛
d電器唔撚識用就係咁話壞壞壞
完全唔去諗下點解用唔到
教番佢又話語氣差
做乜撚都錯
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞