其實係咪好多女仔做人女朋友都係咁?(強行讀心術?)

641 回覆
1701 Like 74 Dislike
佢依啲咪就係心智唔成熟囉
呢啲就真正係思想控制
同北韓冇分別
都陪你玩到仲要迫人哋同你表現一模一樣情緒
咁你自己要諗你係咪真係好愛佢
如果唔係嘅話你準備定下家都得啦
唔好咁容易俾人言語操控
你叫佢俾啲例子嚟點樣先為之愛佢佢講唔出嘅話就由佢唱歌啦
老竇唔教
老母教
教咗佢依個西女人出嚟
你將個主導權讓左比人
你要做一個有原則嘅人
得就得 唔得就唔得
佢唔跟就下一位
好戇鳩
自己強行讀人心
迫人唔開心都唔可以對佢冷淡
一句「想佢開心」然後用自以為有用嘅方式
(而條女唔會開心番嘅方式)去「氹」條女
一哭二鬧三上吊
樓主捉到鹿唔識脫角
既然你有選擇權就梗係你做主佢做副啦
襯依個時候你設立規矩
獎罰制度
如果佢做咗一啲你覺得唔OK嘅行為最後嘅懲罰就係分手
教育佢去做啲你鍾意嘅嘢而唔去做啲你唔鍾意嘅嘢
咁當然依啲嘢全部都要合理啦唔係你求其用啲唔合理嘅嘢去屈條女
你癲少陣啦食藥未
咁你要做嘅就要繼續做唔係做完第一步打返回原形啦
你咁嘅方法係可行但係你做戲唔做全套虎頭蛇尾咁咪出事囉
你要一直教育佢淨係做啲你鍾意嘅嘢多元小小嘅情緒表露冇問題但係唔好太過分
呢排好多呢啲post
上嚟數到條女好撚差
無啦啦又話好愛佢
又話可能講得唔好其實條女都好好
然後同啲讚佢同屌鳩條女嘅人打飛機
呢啲臭閪有病

中出即飛,比人轉多幾手玩到殘

等啲禿頭中坑埋佢單先會識後悔
執返俾佢老竇老母叫佢哋搞番好佢先放佢出嚟社會社交
同條女一齊諗住長期關係受睇吓佢父母就知要唔應該繼續落去
你叫佢返工咁樣同老細講女人唔可以聽到你同個客講女人唔可以聽到嚟睇吓佢有咩下場
樓主正仆街 全世界最撚可憐係你啦
好似講緊以前既自己
每日M到 又情緒化同神經質
擺哂理性討論尋求解決方法
實際抹黑條女求安慰
賤過狗
其實你一嚟就諗到男朋友係賤人咁咁你做咩同佢一齊姐
正常人都唔會想同自己敵人有親密關係啦
你待人處事真係要有改善
香港女人唔需要講道理 仲要有感性冇感情
你要繼續食屎就繼續食 呻冇用 問題唔會解決
女人一係思想成熟一係思想唔成熟 唔成熟嗰啲係唔會變成熟 天生 林鄭有板你睇
未至於要對方卑微既
不過當下佢嬲到飛起你再數佢有問題
就算你發洩完 下場會更慘
最好就係好聲好氣講兩句
佢順番條氣咪賽後檢討
公主病囉 咩都要人就佢
未出黎比人屌過唔知道世界唔係圍住佢轉
之後d港男為左屌閪死頂d臭脾氣
覺得女仔咁樣係要遷就 係應份 咪搞成咁
衰係衰在你條女正常樣既話
你唔要都大把人接手
根本係唔需要學識點樣遷就人地
分分數佢好多男性朋友日日text緊 等緊埋位

成日覺得港女就唔就得人係天生同睇彩數
後天環境太痴撚線地導人向公主病
知道佢會包容就射哂d負面野比人
證明你本性就係咁撚閪 對其他人只係扮

嗰下佢有情緒自己都易有情緒
大家好易就會越燒越旺
不如大家冷靜完再返嚟賽後檢討
我老母都係,成日問問問,唔係答佢想要個答案就閪面,你想點咪點囉,又要扮哂野係度問
嘩,又一個公主
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞