其實係咪好多女仔做人女朋友都係咁?(強行讀心術?)

641 回覆
1701 Like 74 Dislike
分咗手未?
樓主一係幫人湊女,一係感建分,唔係話你肯努力就得,關係係兩個人一齊努力架
有少少唔同,係希望對方陪自己係因為真係想陪,而唔係因為「你係我女朋友,所以作為男朋友要陪你」姐係有啲似愛定責任咁
其實兩個人拍拖 見到對方開心自己都會開心
但睇黎佢只見到你唔開心自己就唔開心
佢擺得到自己咁前 只著重自己心情
你女朋友係咪平時份工好得閒又無咩興趣做 咁得閒亂諗野
佢地呢類招數係對女人用開 佢地圍內慣哂
其實個女仔會咁諗

唔係完全係佢問題

當然中間你哋溝通係差啲

但係其實你咁諗你想做你鍾意嘅嘢你都會想佢明白你大家有同樣目標

佢自己個心應該都有啲矛盾

可能佢期待咗好耐或者佢expect你地一齊係夾

大家諗到嗰樣嘢都係一齊真心想做

到佢發現原來唔係 佢就有啲失望但係唔知點宣洩個情緒

咁其實都冇話件事係邊個錯 你哋感情上邊唔夾姐 咁要諗吓一係處理到處理唔到不如下一個

無論你哋溝通上面或者想做嘅嘢上面都唔係好夾

其實如果你表達到你真係想去但係你好攰休息吓下次同佢去可能就唔會咁唔開心
原來咁多位巴打女朋友都係咁 我都唔例如 同你9成似 連講既嘢都差不多
無撚有錯
飛咗佢

佢問你點解嘅時候你同佢講自己諗
我條女就係好似你咁講一模一樣
又係返工好得閒 平時冇其他興趣
只係識得亂諗嘢 得閒就無限放大自己嘅諗法
我講得唔夠清楚就補啲負面嘢落去
好自我中心 為自己諗 要人聽佢放負
唉 我個件又係咁
成日為左啲小事就話我唔關心佢唔愛佢乜乜乜
係到強行讀心
平時氹佢 為佢好個啲又唔講
一有野唔合佢心意就無限放大
已經同佢傾左好多次
叫佢唔好亂諗野 搵啲興趣做下
佢就成日口講話會改會改
結果咁耐以黎都無變
極度自我中心 又要面子 成日唔肯道歉認錯
典型公主病 依家都費撚事氹佢 由佢自己發癲
扮咩無得揀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞