大家點睇台長同毓民疑似決裂?

1001 回覆
11 Like 112 Dislike
懶搞笑都冇咩所謂,百貨應百客
有啲人可能想輕鬆啲咁聽時事
但我個人就麻麻地
一來佢成日一個低質gag重複又重複
eg咩蕭生㩒左核彈掣,冇記錯佢連續三晚有講
二來佢阻住台長講嘢
節目時間就係固定咁多
佢講多咗廢話即係台長講少左嘢
想聽抽蕭生水既,去聽林匡正 蘇浩 大肥嗰班好過啦,人地真係同蕭生有恩怨,聽你個3唔識7既屍徒文進把鬼咩
最憎呢d明明唔好笑,又係都要夾硬懶好笑既7頭
張三都唔錯
覺得本身梁錦祥比沈旭暉好聽
一樣
可能台長唔想理啲技術管理野
時事嘢都可以忍受吓嘅

只要神秘之夜冇佢就ok
但係以前一星期一次好多時事都冇時間講

應該一星期三次就perfect
個咩文進澳門扒仔出身,講野個tone同賭場r爛腳一樣,好難頂
幾鐘意Julian,William係唔係直頭淡出左?佢講過理大之後心理好大問題
碌撚真係分裂派 去到邊分到邊
咁又唔好咁講
之前嗰d分裂我覺得係岩既
社民連時代陶君行放棄狙擊民主黨,仲收肥佬黎錢,呢d係背叛政治立場既行為黎
人力時代,有個快必喺度日日搞風搞雨,日日屌鳩毓民係黑社會,仲有件燈神喺度扮大佬,加埋件加拿大廢老陳偉業喺度抹黑毓民收共產黨錢,分裂係分得岩嫁
到熱狗同白卡國師,成班好明顯係反骨仔+投機主義者,又係分得岩

一路走來,我覺得教主淨係得兩個人係唔應該反面既姐
一個係梁錦祥,一個係陳志全
呢兩個都係君子黎

我希望佢同台長真係冇野啦,期待將來佢地再合作
陳雲熱狗果度
係毓民自己輸左發爛昨話陳雲潛建左城邦既政綱落去佢果度無同意過喎,唔同意你選緊果時你又唔屌

其它無意見,的確泛民出好多反骨仔
但佢自己都唔係咩好人囉,唔好講到佢係無辜係受害者
有留意開2016年選舉都知係郁民輸咗之後,面對唔到自己嘅失敗先分裂
咩偷渡政綱、每月三萬蚊真係得淡笑

郁民做議員係好出色嘅,不過唔係好同人合作到亦係致命傷

唔係好明點解話毓民面對唔到選舉失利,每次節目裡提及當年選舉都係話自己「選輸咗」,如果記憶沒錯當年選舉完後翌日,也有正式開記招坦承自己努力不夠。
好像兩位都不在香港了。
司徒越嚟越騎呢‥‥一係講極都唔入正題揼波鐘,一係無厘頭插咀爆seed係咁搶韁,台長都無計只能夠陪笑‥‥無奈唯有unsubscribe,台長都係咁話‥‥
原來扒仔出身
成日講到自己幾有勢力識幾多人
dream bear又係佢老師
大半年無聽
主菜係神秘同影碟情報室
佢同燒山D view數差幾倍已經反映一切
一諗起佢把老牛聲已經頂唔順連自己都燥埋
一星期三次到靜d可能無嘢講
聽咗14年台長,由神秘之夜講與那國島開始聽,估唔到衰收尾,難過
希望只係暫時
文進講野風格放係其他節目可能得既 但放係一週時事好唔夾
太多9UP同廢話 仲衰過一週時事早期幾個唔識講野既細路
巴打年資仲長過我
我12年開始聽,嗰時本土論壇、myuniversity、另類宗教史,令我大開眼界
節目效果啫...
不過都好尷尬
抵屌喎
聽完最新果集
成件事已經膠化左
一半時間玩膠跟住台長陪笑
台長
佢同台長個type真係好唔夾
其實台長同毓民做節目都唔係好得, 台長成日俾佢炳, 唯有笑.
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞