大家點睇台長同毓民疑似決裂?

1001 回覆
11 Like 112 Dislike
我都聽唔慣, 都係鍾意佢同以前part 開班友
難怪神秘之夜冇咗,聽咗10年……
唔知係唔我冇專心聽, 有時覺神秘之夜個題目啱聽, 但好似講講吓佢地講去其他野
仲有William 以前好鍾意聽佢同台長做節目 係咪去左英國了?
原來阿靳又跟返台長?
https://youtu.be/rVGs9CXY4n8
第35分鐘

之前呀靳屌過毓民
而家呀靳埋返台長堆……
唔sure佢講個「呀靳」係咪靳民知
可能炒車
邊彿有料
條友勁煩… 幾分鐘就抬舉台長一次…人哋都唔係想聽佢呢d低技巧擦鞋…台長又唔會意讚返佢,唯有無厘頭自爆自己做義工之類,離題萬丈… …
有冇人可以confirm下係咪真係靳民知?
如果真係既話,咁就真係反面嫁啦喎
阿靳同教主基本上係老死不相往來嫁喎
台長搞d咁既野?
唔係靳民知啊!
司徒文俊講咗,係佢個fd嚟,住澳門
只不過咁啱姓靳咋
唔係,佢早個幾禮拜前嘅節目講過
毓民咁多年同邊個合作最後都係反面收場
頂條友唔順 又打座打盛 做神秘之夜咩屌
標奇立異囉
條友冇乜學識,
咪sell自己人脈廣、經歷豐富。
講話自己識啲偏門嘢又呃到啲無知婦孺好奇心

不過呢啲都係其次
最弊係佢講嘢含金量低,成日阻住人聽台長講嘢
直頭係趕客 尋日講烏克蘭又講到咩斬首又盛 做戲咩大佬
個件文進真係好煩
台長有無機會獨立自己做節目?
台長係都要拍住佢做就冇計…唯有放棄
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞