大家點睇台長同毓民疑似決裂?

1001 回覆
11 Like 112 Dislike

以前台長點會講呢啲 而家真係無眼睇
荃灣豬肉佬都講啦 以前台長點會講d咁既野
紀陶真係有料,只係有時把口唔夠伶俐
司徒文進冇得同佢比
最撚好笑嘅係佢以為自己好撚好笑
叫佢唔好咁撚癲啦
裁剩台長把聲再reupload上YouTube有得諗
如果係會聽得爽好多,聽司徒文進講嘢冇乜得著
我好簡單,淨係想聽有point有分析嘅內容,要聽人爆咪吹水有大把選擇,唔駛揀司徒文進嚟聽
佢刷存在感
喂呢個好提議嚟
會唔會有啲AI軟件可以識別人聲
每集down落嚟cut淨台長
跟住開個channel upload返上去
views 可能多過原節目

(講笑)
我自己剪開片同混音,技術上冇乜問題
不過我自己聽唔曬佢地啲節目,都要搵朋友幫手聽。如果有興趣可以留個tg安排下點整,唔畀司徒文進mon po
呢個會唔會牽涉版權問題?
其實都係睇下點樣扭
台長個fb 貼埋d咩交配舞
有冇咁低俗。。
搵張定格相作故仔咁
科學新知呢屌
陳博夾緊五夜講場嗰班做,fb覆人有機會夾到台長先用返科學新知個名
今晚第一節會講天線得得B事件...
會唔會離題呀?個節目名明明係叫「國際大棋局」,希望唔好夾硬拉去話件事呢喺外國發生又會點點點

BBC單料又唔講,定係唔敢講?
都無時間做啦,晚晚司徒文進都夾幾個鐘
睇黎台長被夾,做唔到科學新知了
都無時間做啦,晚晚司徒文進都夾幾個鐘

台長都on撚9
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞