大家點睇台長同毓民疑似決裂?

1001 回覆
11 Like 112 Dislike
是但…冇乜興趣浪再費時間聽呢d蛋散爆seed
好粗魯、好霸道、好野蠻
佢mindset就係:
有得你聽你執到啦,唔好咁多嗲
佢唔係聲稱好多人生經驗咩?
佢就係咁樣待人處世?
佢知唔知自己係騎劫住台長跟手幫佢趕客?
認真你個頻萬幾個subscribe,
有幾多係台長帶挈?你估啲fans係想聽你?

我聽台長十年,覺得台長係好客觀冷靜,明事理嘅人
台長呢刻應該覺得羞愧同後悔啦
只係騎虎難下,一時三刻唔方便飛起人啫
宏願阿Joe都ok‥‥ 只不過自己冇錢投資買外國樓就比較少聽佢節目。
另一位前 myradio主持:祖利安 (以下呢一集crossover區新明)‥‥ 觀點未必人人接受(尤其是如果你未red pilled),但總不會浪費你一兩小時無厘頭爆seed鬧你‥‥ 也不會惹人討厭反感‥‥ ‥‥

https://youtu.be/vuFPpYse4ZY
日日響節目認屎認屁, 做節目質素又唔高, 乜7都話要ban. 人貴自知呀ironman
今晚第一節頭20分鐘真心癲

點解一個kol可以低質到咁?
係咁屌聽眾老母,
even聽佢複述有啲只係畀意見佢,唔係插佢
個人又唔係有料,
仲死心塌地做佢fans嗰啲真係有斯德哥爾摩症候群
聽完呢廿分鐘令我決定忍痛暫時唔再聽了
不過好似上面巴打咁講
廢事又要聽又要屌啦
btw撐台長forever
我都聽完佢個二十分鐘,好心寒一句係個台係佢,佢想點就點,台長都係佢嘉賓主持,佢想請邊個就邊個,又唔同台長了解下點解咁多聽眾話想請Julian William,前幾日一定有d事發生左先會花成五分鐘講番佢兩個

我估台長都識人情世故,寄居係司徒文進頻道出節目,梁錦祥工作室互相共用工作人員唔係辦法黎,我覺得好多比台長的意見都比司徒文進睇曬之後就剷左

William又有新片,與其浪費時間聽司徒9up,不如認真支持吓年輕人:
[size=4]一週時事 EP3 香港記者 Kaoru Ng 基輔直擊最新情況 | 摩爾多瓦及格魯吉亞申請入歐盟 | 俄羅斯違反布達佩斯條約 英美必須出兵履行協議 03032022
https://youtu.be/I4-6y_UrPQg[/size=3]
原本都放棄左再聽
不過你地講到尋晚嗰集幾爆 又屌julian william 又屌聽眾
特登去聽一聽
聽完覺得 真係低質到癲 台長好無奈 係咁尬笑
我有聽開徐少驊
我覺得你拎文進同佢比 又侮辱左佢
徐生唔係純報新聞,佢有分析同結論
而且EQ高好多
桑普我都放棄左了,集集都喺度爆seed
講黎講去都嗰幾句
有少少毓民化了
用咗老簫嗰招… 越摟屌就越多人睇…
根本就係精神病發作‥‥過百萬訂閱嗰d頻道都聽唔到呢d口氣‥‥

要對台長智慧從新估計‥‥ 要自己開一個youtube頻道有幾難,有point嘅手機自拍十分鐘片段兩三日出一次,好過拍住條蛋散,夾硬日日做,做衰晒自己個名‥‥
文進channel gp
反而想知有冇台長自己tg channel?
下 真係屌Julian 同 William?

呢幾朝我都有聽佢地live 雖然William同Julian 睇法未必一致 但有資料性好多
我聽台長都一貫好多分析 同以前一樣 但文進打坐/以前拎ak 呢啲 我覺得講出黎無咩意思 重要成日拉低晒質素 重有唔好扮燒山神驅啦 好煩好討厭
而家我都開始聽到文進會飛住播 齋聽台長講野
想跟live要fol julian fb page,佢地時差多數係香港時間朝早開台
係文進屌姐
台長話自己同佢地兩個關係仲係唔錯
人無完人
唔好睇到台長人中之龍咁
當佢係一般評論員咁去睇就得
不如台長搵亨利合作啦
兩個都仲喺香港
而且兩個都熟國際政治
我肯定佢地兩個既chemistry 會好好睇
大家點睇
台長今晚會岀神秘之夜
今次真係所托非人
好同唔好,毓民就係一個咁嘅人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞