大家點睇台長同毓民疑似決裂?

1001 回覆
11 Like 112 Dislike
最搞笑係
條友成日憤青上身
例如話要點樣殺撚晒普京同班官,炸尻克里姆林宮
次次都係台長笑住咁stop佢
佢係好熟台灣嘢,
屌民進黨嗰啲因為我唔熟,所以判斷唔到係咪持平
但我其實想佢講香港/烏克蘭多啲
所以通常一講台灣我就飛

而事實上,踩場如果標題寫台灣有關字眼,view數都明顯比較低
完全同意

廢撚到
唔係台長真係唔會聽
講開又講
早兩日無意中見到舊登有post
講文進同台長新節目
個風向係一致讚好,同呢度完全相反
其中有個人不斷留言讚文進
懷疑係文進本人嚟
btw
尋晚節目,有幾分鐘係台長幫文進辯護
應該係台長都聽到啲有關文進嘅批評
甚或台長有mon呢個post
做戲都冇條友咁撚誇張
係, 好似平行世界
佢本人有用真名留言.
其實我對佢個人冇咩野,有時識自嘲都OK. 不過純粹係佢既風格唔啱自己聽
唔出奇鴉...
碌能名句:
4面受滴、八面閪窿

佢個人本身冇咩嘢
聽落似幾有義氣,有呢啲朋友唔錯
不過真係唔啱聽

https://youtu.be/-nIOPYBBmLE
今時第二節,37分鐘開始聽
爆seed十幾廿分鐘,質素之低,
台長fans一定聽唔慣
Julian係咪同台長反左面?有人fb問佢會唔會同台長一齊做節目佢話not likely
dklm, 佢條撚樣咁撚大義凜言就應該去烏克蘭幫手啦, 又話自己玩過乜槍乜槍
置頂了
myradio真係除左人網之外,最多離離合合 最多人事變動既網台

以前做毓民踩場既時候,次次毓民外遊或者有事
佢都話好淆底 要搵幫手
事實上毓民淨係識香港/中國/台灣野
講外國野真係唔識
所以成日講講下又扯左去台灣
88美金?
有咩唔同意直接講冇問題
又話好尊重蕭生跟住又成日抽水我好反感
有留意開2016年選舉都知係郁民輸咗之後,面對唔到自己嘅失敗先分裂
咩偷渡政綱、每月三萬蚊真係得淡笑

郁民做議員係好出色嘅,不過唔係好同人合作到亦係致命傷
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞