大家點睇台長同毓民疑似決裂?

1001 回覆
11 Like 112 Dislike
其實點解廿幾年前呢班人都算係幾撚friend又同一陣線
最尾全部都反撚哂面
毓民,大班,長毛,老蕭,濕鳩
其實香港人嘅dna係咪都係咁
無計啦,咁多年嘅恩怨
與其日日係度悼念台長,不如放下去睇吓其他頻道好過‥‥e.g. 上面有其他師兄提及過嘅鮑偉聰
鮑偉聰真係好勁,學識淵博,分析到位
就係咁先覺得可惜,明明台長有料有角度有分析,而家俾司徒文進幫佢趕客,搞到有聽眾頂唔順唔再聽
巴打睇開啲
我都學會放低了
屌個柒頭都屌到辭窮了
況且呢個係台長自己抉擇,真係無辦法
其實買部機拍片放上YouTube 有幾難? 當年台長同毓民出黎做時咪又係咁開頭, 感覺只係台長好唔鍾意掂呢類technical 野。
其實台長上網幾叻㗎
佢成日上外國網睇好多資料
我都係聽台長講先知有gogoduck
佢有心搞實搞到
可能佢地本身太老友啦
文進叫台長老師喎,以前有係腦燒一齊合作過喎!
司徒文進仆街死
發生咩事
聽咗咁耐, 今日第一次冇聽晒台長既完整一集轉去睇其他野.
因為free所以唔係屌唔係投訴, 只係差唔多日日都講澳門賭場, 唔啱自己聽.
見到title係澳門連click都唔會click...
係, 不過有啲thumbnail/ title 唔係澳門, 但都又係講講吓講澳門....
唔係嘅
仲識雪茄、紅酒、槍械、玩具 同埋 夢熊大屍
科學新知is back
Good,陳博士+台長(only)
所以我只會㩒入台長channel睇節目,唔會經司徒文進channel
大家似乎已經實際行動投左票
梁錦祥工作室 科學新知第一節 7.5k views
文進嗰邊一半都冇
其實根本唔應該放喺司徒文進個頻道,個節目係台長同陳博嘅
聽台長講好似話會將科學新知變成一個新頻道,咁都好,但希望唔好分兩邊放,集中放喺一個頻道,費事分薄啲view數
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞