大家點睇台長同毓民疑似決裂?

1001 回覆
11 Like 112 Dislike
收音唔好都唔係大問題, 最難頂係明明台長講得好好哋,司徒文進爆咪搭嘴但又冇乜實質內容,做下把都唔合格。而家最大問題係晚晚夾同一個人,以前唔同節目夾唔同人,紀陶、陳志宏、張三、Cat、Julian,個個各有所長,唔係下把咁簡單,係真正做到雙主持,唔似而家台長一人吹足成晚,然後文進搭幾句爆下咪就算。長此下去真係唔多睇好。
無聽好耐
暈兩日見標題咩鬼野全力支持啤梨哥
以前MR一定無咁低水平條題
聽左好耐都無重點
冇聽幾個月…真心佩服你哋咁有耐性…台長要佢晚晚做都冇料露晒低…
台長專長係做足功課深度分析 唔係每個題目評兩句
然後司徒文進就鳩吹亂屌
但係人地條條片keep住10k views喎
唔個邊度嚟
人哋曾志豪都有幾萬view嘅時候,台長呢啲資深傳媒人得一萬,算多嗎?點解做咗幾個月人數增長咁慢?
subscribe佢頻道啲人
8成係之前聽開台長,帶過嚟嘅舊聽眾
呢班人係一早已經埋咗位嘅死忠,只會流失唔會增長
2成係本身冇咩學養,中意聽文進懶搞笑嘅低俗憤青風格,呢2成係可以有增長嘅
睇下舊登相關post就知,真係有人中意呢種風格
我就已經放棄咗冇聽,
間中會追post只係想留意台長同毓呢動向
都係,但就搞到台長嘅聽眾冇乜增長,其實鹹魚青菜各有所愛,我唔反對司徒文進嘅風格,但佢同台長一齊做節目就好唔夾,風格唔協調,兩頭唔到岸,我諗聽得台長嘅都有啲要求,唔係想聽人爆咪發洩,而係想得到深入分析。
佢兩個如果一星期一齊做一、兩晚節目我都仲接受到,晚晚都夾司徒文進就好悶好厭。
無聽一排
岩岩飛住聽今日第一節
我愛姜濤 我愛mirror 我老婆唔夠秤
熄左
頭二十分鐘都未講到重點
以前一週時事節奏明快好多
零分析咁
以前一週時事係台長消化咗d新聞再講自己睇法,而家台長根本冇時間消化,更唔好講有咩睇法。

加埋旁邊條蛋散,咁嘅質素要我聽,你俾返錢就差唔多‥‥
依家台長呢個節目
變咗消磨時間嘅低俗口水節目
啱啲職業司機、保安聽吓當解悶
諗起就覺得唏噓
真 以前一週時事聽佢拍William 同Julian好enjoy同有得著
真 仲會好專心咁聽,唔會一邊打機一邊聽
如果收費節目係應該呢個水準
而家國際大棋局係免費,可能因為咁唔要求得咁多
劣幣驅逐良幣
市場大於一切
事實證明呢度意見只係小眾
社會上大多數人都係懶於思考,追求娛樂性、聽得過癮就滿足
條澳門仔早排係節目狂擦老燒鞋
仲自薦幫老燒寫自傳
連台長都忍唔住即刻襟低佢
真係肉撚酸到

好心台長拍其他人做啦
或者出國另起爐灶啦
宜家變到成個口水佬咁為乜

台長同教主唔似有分裂
兩個間唔中都會係節目入面提下對方
似係唔捨得多過反左面
但文進上次咁樣半公開屌毓民
台長喺隔離又唔表態
唔出聲,又唔幫手打圓場,係咪即係默許/同意呢?
毓民心度一定會有啲介蒂

btw我都有啲八卦想知毓民幾時踩親條爛仔
毓民自從二仔走左之後愈來愈剛愎自用, 身體又唔好, 好心收下火啦
我由拉洗米華開始接觸呢件垃圾
件垃圾一味靠單單打打拎存在感
見高就擦鞋落臘搏命奶
見低就踩多兩腳黎提升自我價值

完撚全係典型成世人不學無術爛既垃圾古惑仔
台長痴埋去真係自甘墮落
要佢老人家收火不如叫佢收山
佢老人家應該唔會收啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞