大家點睇台長同毓民疑似決裂?

1001 回覆
11 Like 112 Dislike
其實白兵有勁既嘉賓都好識做9成收聲, 上次MC仁佢直頭無講過野咁滯
其實咁幾好留哂空間比嘉賓發揮+起碼唔會搭咀打斷
台長唔知會點呢
台務公告
本台主持司徒文進目前隔離中,本台節目《司徒講場》及《國際大棋局》將受到影響、其他節目如常。
本台技術人員已積極跟進,務求盡快復播,
不便之處,敬請原諒。
台長 梁錦祥 及
頻道工作人員 示
台長自己錄好過啦
阿Joe啜核盞鬼導遊手記 220817 Ep37 金三角之與大毒梟坤沙近距離接觸(第三集)
https://www.youtube.com/watch?v=TaiW1qc_I2A
知唔知點解會分左2個channel,有司徒文進二台
話咩原本果個d節目上唔到架定點
依家一星期聽唔到一兩節,都無乜點follow
課左patreon聽神秘之夜算
台長係咪返左myradio?

https://youtu.be/QSSEsKxPA0E
myradio 有時擺埋宏願果邊d節目jei
一個節目擺幾個channel
應該就無啦
冇聽台長好耐,聽返冇閪俊嘅節目,發覺佢多咗廢up、懶音、黐脷根、鳩笑

近墨者黑,黐得閪俊多都係冇好嘢
台長會唔會自己搞返個台
鐘意聽佢以前個模式
等緊係咪取消疫苗通行證,到時紀陶可以入返戲院可以再做返影碟情報室
唔會啦佢,睇佢都唔願自己鬥個台出嚟
明明就係啲低技術性嘅嘢,都唔學下整
佢自己條channel都係人地搭畀佢
係囉, 佢咁好學, 但係呢樣咁簡單都搞唔出
而家聽佢講野要skip 黎聽, 頂唔順啲澳門賭廳新聞同黑道生活點滴
呢排台長嘅節目我只係有聽神祕之夜
文進嗰邊冇聽了
想八卦下究極台長同毓民依家關係點?
同埋文進上次做咩鬧毓民?
同毓民表面上應該無關係了...
同感,總是覺得台長近月講嘢咬字不清,以前唔係咁。
咁其實台長同毓民係反面 定只係為避免拖累仲喺香港既台長 所以先分家咋?
文人始終係文人,啲嘢好少落手做
冇聽好耐,聽返一集半集 姓司徒嘅依然係果把聲同佢個大陸leung格
聽到好尷尬,台長頂得順果下好嘢
有時台長都靜晒唔出聲, 應該好尷尬
台長都都玩武術, 雖然個外形好難令人信服
https://www.youtube.com/watch?v=HPP6sf-qay0

台長出現在Myradio
大和解?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞