大家點睇台長同毓民疑似決裂?

1001 回覆
11 Like 112 Dislike
你呢個方法同文進咪差唔多,清談從來唔係問題,係內容質素,依家宏願最大問題係,啲人以為呢個係購物頻道齋賣嘢無嘢聽,但入面啲talk好高質。
已經冇聽好耐,司徒文進好趕客
佢都幾厚顏無恥,借台長增加自己view rate,將台長嘅節目據為己有,終極自肥
鮑生我睇開,但佢啲旅遊飲食係我最無興趣睇嘅節目之一,睇得佢都係聽時事,講飲食旅遊我覺得宏願仲貼地好聽。
我好早已經話日日咁吹個幾兩個鐘一定唔掂...果時仲有人話好多youtuber都咁樣做...
移民我依家都少聽, 以前都聽下當學下野...
謝公同joe講吓旅遊唔錯
(好似係)大家一家人唔好咁計較....
啤梨就得 擺明當佢半個娛樂節目聽佢鳩up
台長定位唔係咁
佢自己唔計較但唔好迫觀眾聽司徒文進講廢話,我聽台長係想聽啲有質素嘅評論,唔想另外有條友喺度插科打諢自吹自擂
文進大哥肯日日做節目係聽眾既福氣....
佢自己應該係咁諗.
成個頻道佢自己嘅節目少之又少,view 數又少,係得台長嘅節目view數多啲,但個頻道就沿用佢自己個名,真搞笑,難怪人哋覺得佢坐享其成搵台長笨,佢當台長係恩師既話點會咁做。佢又唔諗下當初佢subscribers少得可憐,係開始有台長做節目先多人subscribe,根本佢個頻道搞得起完全唔係佢自己功勞。而家所有view數同subscriber人數都歸佢個頻道所有,佢都幾厚顏無恥。

以前myradio都唔會叫「黃毓民頻道」啦。
其實司徒文進自己好清楚,未有台長之前佢個頻道根本唔入流,subscriber少得可憐。係佢借台長嘅人氣幫佢個頻道增加聽眾
佢其他個啲主持都唔掂
Sorry,想正評但噤錯負評,連登無得改,sorry
其實應該開過新post叫梁錦祥頻道討論,因為都唔係討論緊my台啲嘢,咁樣可能仲會博台長睇到
呢到其實係咪無人課金?
依家神秘之夜同某d節目比錢先聽得晒唔算會員制咩
我係神秘之夜88蚊
https://youtu.be/p9TPJtklxyQ
白兵訪問台長
唔係要再高一級先睇得晒咩
多撚謝
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞