大家點睇台長同毓民疑似決裂?

1001 回覆
11 Like 112 Dislike
戇尻文進,成日喺度托大腳
又讀網民留言喺度讚台長讚自己
大佬呀,台長有幾多料聽得呢個節目嘅都好清楚啦
使撚你晒時間講
搞到台長同個節目cheap晒
條友成日都係兜好大個圈返嚟讚自己,勁難頂‥‥ 台長近年最佳拍檔首選都係Julian‥‥試想呢排如果有Julian講吓俄語傳媒嘅分析,就豐富過而家人人翻譯西方主媒觀點,台長自己都一樣‥‥聞戰鼓而思良將。
william如何?
我睇埋條友其他片(冇台長)
話去外國旅行,有條友用刀埋身刺殺佢,佢一下反手制服左條友,仲比左d錢佢放佢走,再同個刺客講 「你呢世都唔好再出現喺我面前,下次你冇咁好彩」
法國佬高過陳浩天?
btw julian點解冇做?
咁你覺得法國佬同文進邊個好d
法國佬起碼冇呢條友咁鳩
聽完整節目HKD188 PER MONTH
https://www.patreon.com/leungkamcheung
真係寧願聽法國佬 佢知自己幾多料唔會太多嗲
我反而覺得法國佬做下靶比台長嘲笑下,又可以用盲毛角度問問題比台長答,呢個combination 幾有娛樂性
但司徒文進真係
對法國佬從來冇反感,人老實,唔會唔識扮識…
依家我係飛住聽
文進一開聲即飛 淨係聽台長
已在fb梁錦祥專頁留言,希望台長能夠另覓拍檔。
長此落去我會選擇唔聽…課金更冇可能(以前myradio有畀開77.7)
搵返何故做神秘之夜就課
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞