大家點睇台長同毓民疑似決裂?

1001 回覆
11 Like 112 Dislike
雖然表面上係好黎好散
不過台長講明話自己係被停節目,被解僱
唔係出於自己意願唔做
而且而家努力緊點樣重新搭返個棚 繼續做節目

有人話大家如果想支持台長既話,就直接比錢台長 唔好再經myradio
台長都只係認同呢個講法,冇講返句大家都要繼續支持myradio之類既說話

而且佢都幾極力澄清自己已經同myradio冇任何關係,大家唔需要再將佢同myradio有任何串連

點都好啦,作為長年既普羅同myradio忠實支持者
都覺得好可惜,再睇唔到毓民同台長呢個組合
唔係話驚毓民台灣既言論影響香港嘅同事咩
一路走來 連台長都反埋面
碌撚真係分裂派 去到邊分到邊
咩事先

會唔會郁民唔想拖其他人落水
其實都好難咁樣做
一個台灣一個香港尺度唔同
唔講政治台長其他節目都好聽
我唔否認香港而家咁既言論狀態係好難做
但講真 停一周時事都ok
但科學新知同神秘之夜真係完全唔關事
台長都講明係想繼續做
其實好多台都係有政治評論節目
然後其餘一大堆唔關政治事既八卦節目
照台長既態度就唔似係佢自己驚受牽連
而係毓民做左決定,然後堅定執行
唔理係點啦 主要都係覺得好可惜
感情上真係好難將台長同myradio同毓民分割開
我唔覺得毓民係台灣屌到飛天既同時myradio其他人可以安安定定做節目
不過內裡咩事真係唔知
可能其他員工驚到震
可能背後傾好人前扮反面呢
劃清界線安全啲既
哂氣啦
曹家超喺英國夠日日屌中國,陶君行 楊繼娼繼續同佢同框做節目添啦
曾志豪日日都喺台灣抽鳩中國水,咪繼續同香港嗰幾件做埋d娛樂節目
佢係要搞你既 佢拎返你10年前既野黎講都得啦
佢係唔搞你既 你講光時都得啦 好似譚香文咁
咁又唔好咁講
之前嗰d分裂我覺得係岩既
社民連時代陶君行放棄狙擊民主黨,仲收肥佬黎錢,呢d係背叛政治立場既行為黎
人力時代,有個快必喺度日日搞風搞雨,日日屌鳩毓民係黑社會,仲有件燈神喺度扮大佬,加埋件加拿大廢老陳偉業喺度抹黑毓民收共產黨錢,分裂係分得岩嫁
到熱狗同白卡國師,成班好明顯係反骨仔+投機主義者,又係分得岩

一路走來,我覺得教主淨係得兩個人係唔應該反面既姐
一個係梁錦祥,一個係陳志全
呢兩個都係君子黎

我希望佢同台長真係冇野啦,期待將來佢地再合作
希望到你果時都可以咁口響然後繼續踩鋼線
用返你個邏輯
陶君行 楊繼昌嗰d咪日日踩緊鋼線
而且台長都講明唔係自己驚
有人選擇踩咪respect 係bouns黎唔好當理所當然先得架
陶君行話國安打電話黎就即刻摺添
毓民去台灣夠話去探親定睇醫生啦 so?
支持台長
(no offence)
好大浸棺材味
點講都要分開㗎啦
毓民係台灣講錯野, 香港啲同事受晒, 大家都唔想
不過當中有冇鬧交, 有冇錢銀野嘈, 就唔知啦
連太監祥都分裂埋
毓民仲有冇得再分
講又講 呢條廢人去咗邊?
踎緊定着咗草?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞