大家點睇台長同毓民疑似決裂?

1001 回覆
11 Like 112 Dislike
facebook講到自己幾大方 接受意見
片就屌哂人老母 封人AC 笑撚死
咁佢都幾撚毒
台長個channl 又唔整banner 又冇頭像 d片又唔整封面
將成個channel既吸引力拉到最低,等個channel搞唔起
然後焗住台長要繼續同佢做節目
幫自己吸流量

文進喺高登留言俾大家
你係咪痴線係咪有被害妄想症定點?
不如你自薦幫台長起壇或者後制啲片
我同你一樣想台長好,不過真心唔識你講嘅哩啲技術
你如果有計,肯搞應該已經好大分別
其實司徒文進乜水
巴打你都好有心好細心
起碼證明有唔少改善
希望有人百屌成才
文進加油拎大家跌眼鏡
⚠️大家小心 呢個係司徒文進本人黎
個個喺度屌文進,得佢一個由頭到尾係度幫文進洗地
大家可以追返佢上面所有留言
同感… 做得太密焗住要跟車太貼… 變咗覆述外媒報導多過分析…
拿 老老實實 文進 我地都係對事不對人既姐
大家唔係針對你,而係你既態度同作風確實引起好多人反感
大家只係針對你做既野
你唔好成日覺得總之提出反對意見既就係搞事或者對你不友善
你下下一有批評就起哂鋼 block呢個block嗰個
然後淨低一d冇思想既弱智盲撐撚
呢d就係你想要既野?
咁你同熱狗有咩分別?
咪個爐越圍越細 得一班人圍埋喺度打飛機囉
唔係要叫你冇性格 迎合大眾
但起碼你要有基本既容人之量
大家記得訂閱司徒文進頻道也~~ >33<

我真係唔係佢
不過佢有睇連登,
佢會睇到,放心
佢有開Phone in,
你都可以而家打上去
係吖係吖全世界得一個係支持司徒文進
好心你得閑爬上井口望吓個世界啦
毓民係衰唔識睇人,次次都俾人利用
台長同佢應該無反面嘅
咪話你on9囉
你支持佢嗰d垃圾理由 根本為支持而支持
你睇你幾撚多負評先啦
都仲未知自己on9
難講
不過停節目非台長意願呢一點都幾明顯
應該係毓民用老闆身分一言而為天下發咖啦
原來負評要Care㗎?
叔叔唔識玩連登……我以為哩度係討論區俾人討論
原來留言時候係要留意自己有幾多負評
Sorry你幫我數吓負評加埋有無我今晚食完碗飯多
P.S.:唔想為嘈交而覆你唔Happy我咪唔覆你
真係得罪哂,偽娘大哥
毓民做節目又唔會收火嘅,而且名氣咁大,
佢擔心自己言論會影響到香港同事安全,
所以如期搵人陪自己癲,不如索性執咗香港架步,
喺台灣開檔俾自己繼續無顧慮做節目都唔奇……
我就唔認為兩個都識咗咁耐,而且光譜又類近嘅人,
而且台長離開後,大家提起對方都有基本尊重,
我覺得言語間大家提起對方係有種淡淡不捨
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞