大家點睇台長同毓民疑似決裂?

1001 回覆
11 Like 112 Dislike
唔講到咁 隨時有咩事燒埋佢
呢個傻閪就算啦
成班垃圾
仲有陳浩天冇反面嘅
咪係689經常追擊
毓民嗰種自以為是性格,人錯晒佢啱晒,會夾到邊個
熱狗屌鳩人嘅論據係無錯架
不過熱狗提出嘅方案係比飯民更柒之嘛

堡主只破而不立 永遠唔會輸
杜汶澤
其實我覺得咁樣對台長仲好

台長應該係香港最有料嘅kol

黃毓民講嚟講去都係三篤屁

撳入去佢個youtube台淨係為咗聽梁錦祥
Me2
神秘之夜
科學新知加影碟情報室唔應該摺
同埋當真係當保護香港職員都好。。
被通知呢下真係肉酸左d囉。。
以教主往績,真係好難唔叫人諗係反面架喎
其實都唔係好明台長點解唔走
老實講以佢既能力、過往既論述前過好多人
亦極大機會係港共盯上目標之一
即使真係走左都唔會講佢啲咩衰嘢
唔似腦燒、大灣駒、黑記王俊彥、沈旭暉呢啲垃圾
當然我都明佢點解揀留低 呢樣特質已經遠勝果堆喺外國榨取淪陷區啲錢既人
靈童又要轉世
人哋踩鋼線=自己都要跟住踩?

咩logic
屌,神秘之夜同個馬交進做,玩撚完
保護保護 保護條撚咩
根本就係佢自己走咗,覺得香港班人係佢嘅負擔
又唔好意思開口話解散
所以當立場同眾新聞收皮嗰幾日就係一個最好俾自己落台嘅機會。承住個勢摺埋去
梁錦祥同其他人根本都唔驚
「喂,台長,等等先,等我點支雪卡呢食先」

呢啲還好,但係我唔明點解佢一定要用江湖口吻講嘢

俄仔張三都唔錯
無毓民個台邊有人睇睇youtube view 數就知
撳入黃毓民個台真係為咗聽梁錦祥
明白為咗聽梁錦祥要撳入黃毓民個台係無奈
老實講20年都已經接近冇聽毓民啲節目,台長都仲會間唔時聽下。聽毓民感覺係大家聽到啲壞消息想發泄,有個人聲嘶力竭屌柒港共個心舒服返啲啲;聽台長時事評論較為充實。雖然毓民係好多人既政治啟蒙,但而家難聽講句,過左氣。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞