大家點睇台長同毓民疑似決裂?

1001 回覆
11 Like 112 Dislike
咪撚on9啦批鬥
上個月尾先交完台費
有冇手足可以整合下文進發脾氣既時候
想聽多d
娛樂性好高
香港呢個環境,網民觀眾都係鐘意聽花生八卦嘢多… …演變到一停止合作就等於反面決裂… 網民就有理冇理都等聽是非… 所以老蕭司徒之流就越9up越多view數…毓民認真有理分析就反而被邊緣化,隔住個mon都感受到佢做得好冇癮… …
尋晚第一節又屌julian william
總是覺得自從呢度post咗佢兩個youtube連結後就撻著咗條儍佬
台長幾十歲人,又武林高手,唔好再尷尷尬尬咁屈就係條9up佬身邊做節目啦。
熱血時報?
咁事實上佢又真係無乜料,除左係咁屌之外
咁大個人聽咁耐網台真係未聽過有人做節目做到成個流氓咁
grey hat收流氓進依條賤種皮就啱㗎喇
司徒文進條友最初講下黃賭毒都還好,依家成個痴線佬咁越嚟越癲,淨係識屌尻觀眾同抽燒生水,又乜尻炸克里姆林宮,我淨係想聽台長分析咋。

仲有條友咁憎William同Julian慌死唔係知自己冇料,一比台長同佢地做節目,即刻高下立見可以收皮。
台長幾十歲人,又武林高手,唔好再尷尷尬尬咁屈就係條9up佬身邊做節目啦。
有無台長聯絡方式?我哋巴絲幫下手一齊搞上軌道先,剛剛為左聽佢哋點講William Julian ,聽頭十分鐘我就停左,無一個網台咁對自己聽眾

懷疑有一半view數都係入去聽佢發癲恥笑佢
好明顯鬼嚟架喎
我諗台長為義氣都會講多一排,幫佢做大個台先走
好明顯開咪前飲大咗… …咁都去收聽真係自己犯賤
鬼佬啊
我冇嬲,可能語氣重咗

可能文俊個方式搵到食我哋唔知

點都好,想聽咪聽囉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞