大家點睇台長同毓民疑似決裂?

1001 回覆
11 Like 112 Dislike
文進有集仲講到自己培養緊幾個主持人出嚟
佢把死人鳩閪聲 仲喺度扮細路
每次聽到條撚樣抖氣聲>即飛

聽咗禁耐網台都冇遇過一個乞鳩人憎到要即刻㩒制飛嘅主持 肥閪進真係垃𨶙圾嚟
佢諗住做到大台架
大佢老母咩
台長咁樣俾佢消耗法
個台不出一年半載就玩完啦
佢話自己培養好多主持人,但佢連自己節目都未做好
YM唔敢同性向既決裂, 呢個肯定
佢唔係做主持/時事評論材料
除咗講嘢有懶音、內容空泛外
推斷佢應該冇讀過大學,唔多識英文,冇睇書習慣
識少少賭場運作,
間中凸個頭出嚟做一兩集,或者有人感興趣嘅

佢搞網台,應該係嗰排賭場冇工開,寫文介紹玩具搵唔到食,咁啱台長又要自立門戶,咪一拍即合

至於佢想搞大個台
純粹係好大喜功,想收𡃁做大佬
唔見得佢會有咩做節目嘅技巧或者經驗傳授到
所謂「培養」,應該都係借個平台畀人用,或者幫人宣傳兩句咁
之前聽佢推介過兩次有個新主持叫咩「蝎子王」
聽見個名咁柒,節目都應該唔會高質得去邊,0興趣
如果有巴打聽過覺得有質素嘅可以分享下
以前就係個個星期一週時事,科學新知,影碟情報室,神秘之夜
依家得返神秘之夜,都無課金了,一早話左日日做咁長根本唔work,邊有咁q多話題講,兩個變左成日都係鳩吹無內容無重點
聽過蠍子王講過下,又係講嘢唔清唔楚咁
見今日講ufo都可以咁唔吸引
明明台長講呢d可以好發揮變左乜L野司徒元宇宙
任何話題拍住文進都變鳩吹節目 台長日日咁做邊有時間做返科學新知同古今戰役一百回

台長痴埋去真係自甘墮落

can't agree more
以前myradio時,好聽節目真係會逐個課金,而家冇可能,你俾錢我我都唔會嘥時間俾你。

覺得台長其他節目質素都全線受到影響,所以我已經一個都冇睇。

繼續努力圍爐,youtube上面心智唔正常嘅死忠數目都唔少。
我都冇睇好耐 完全係趕客
依加完全無主題性
台長係宏願果邊都仲可以聽下
文進同阿叻無乜分別
見到佢post呢條九唔搭八無厘頭片,忍無可忍unsubscribe
P. S.:奉勸大家唔駛㩒入去睇條片,費事幫佢增加hit rate

如果司徒文進真係尊重敬台長,希望佢唔好再做埋呢啲無謂嘢,搞到台長個朵cheap晒,完全係趕客。
其實佢知唔知自己做緊啲乜嘢
任何人,
突然有兩萬幾人subscribe,出親片都過萬views
唔多唔少都會飄飄然、自我膨漲
何況佢呢類本身不學無術,無自省能力嘅人

台長癡埋佢度,分分鐘覺得自己係欠咗人添
應該唔會出聲提點,或者畀太多意見
講開又講
好似仲未有人起到文進底?
條友依家咁高知名度,咁多聽眾
但網上竟然搵唔到一張真人相?
有冇人識佢?
我諗台長既聽眾都高質
起文進底/知佢咩樣咩身形都幫唔到件事
如其用時間做無聊野 不如做其他有意義既事
以前聽神秘之夜都係飛記陶黎聽架啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞