大家點睇台長同毓民疑似決裂?

1001 回覆
11 Like 112 Dislike
可惜,掛住「full team 上陣」
有科學新知都正
文進講過喺佢平台留負面嘢會一律河蟹
所以我選擇咗唔睇算數,冇理由又要睇又要鬧
有時presentation都好重要, 好似啤梨成日都讚自己, 仲會屌啲客, 但聽落又唔會黑人憎
法國佬on9得黎有時幾好笑
julian 最近都有係fb 同william 做live 講下時事
大家可以聽下
佢fb 叫咩名
文進令我諗返起一個球彩台主持大頭仔

成日抽腦燒水真係好肉酸
搵唔到‥‥
每個節目都有主角配角‥‥台長跟毓民做節目時就安分己做配角‥‥但跟例如紀陶等拍檔時,好明顯就做返主角‥‥ 當配角經常爭住講嘢,但又九唔搭八時就慘不忍暏‥‥
配角都有存在價值
可惜有d人配角都冇資格做

算啦 如果台長唔肯聽民意既話 唯有唔睇算
唔計司徒嘅問題,覺得台長現在節目太密,跟車太貼,沒有分析,只有重覆西方主媒報導
thx
一週時事 EP1 俄羅斯🇷🇺烏克蘭🇺🇦最新分析 27022022 https://youtu.be/CRzUzwdhmeQ

一週時事 EP2 烏克蘭🇺🇦申請入歐盟 | 歐盟國家重心東移 | 歐盟東西角力展開 | 盧布準備變廢紙 | 華盛頓對危機回應啟示美國世界主導權是否正式衰落 01032022 https://youtu.be/6pQ9xQJYUaE
睇Julian好過睇司徒9up‥‥
烏克蘭單野實在太急, 日日都有變, 難怪既...要次次都深入分析, 都幾有難度. 已經冇老燒咁hea.
如果幾日後先講就太慢, 件事都可能完咗, 要講既又係另一個角度.
去咗紐約啦
喺Fb打國際化本土生活 呢排佢成日同William 開Iive
應該唔關事
台長講過妹多次佢好怕Solo
可能暫時未搵到好腳姐⋯
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞