大家點睇台長同毓民疑似決裂?

1001 回覆
11 Like 112 Dislike
台長未加入之前,司徒文進個頻道咪一樣少subscribers。
去宏願嗰邊留言至少唔會俾人delete啩
文進d節目,一個星期聽兩個鐘都比多,仲要x1.5/2倍咁聽先頂到
其他都算,科學新知真係台長陳博開到聲講自己意願,好難接受要納入司徒文進brand

遲早既事 食晒台長節目
Unsubscribed, 頂唔到鳥。
無聽好耐啦
今晚講倪匡,本來想聽台長講吓,但夾文進…我都係放棄算
其實真係好可惜,但一諗到除咗台長開口嘅時間其他時間都要飛咗去,就覺得好煩係時候要取捨,希望台長喺神秘之夜會同紀陶再開個記念特輯講倪匡好過,但講政治立場呢啲先最精彩,可惜要同文進夾,唉…我都unsubscribe算,天玄解密同宏願都有訂閱,呢啲唔怕無得聽。
肥閪進兜一大個圈噏一大爛餐廢話話自己同倪匡都係果類人…

依條𨶙𨳒都係死𨶙咗佢算把啦
多謝簡報,都知又會亂噏嘢,慳返啲時間
講真,時間就比咗咁多佢都做到咁⋯

我唔知台長同閪進有乜關係

但已經斷咗冇聽,十幾年嚟第一次
台長搵清酒神秘學嘅主持,一個禮拜講一次本地都好吖,雖然呢個主持有生意要賣嘢可能唔得閑…點都好,起碼呢個主持唔識嘅嘢佢真係講唔識,然後交畀台長發揮,唔會亂講嘢同搶咪,台長收費頻道仲有佢哋夾嘅日本一週時事,認真,聽咗一排呢個主持同台長夾我聽得最舒服,其實張三、法國佬對比依家都好好多。
宏願嗰邊其實成個feel就係賣嘢、sale移民嘅格局,咁樣真係幾難吸引人,啲人心諗想我又唔想買嘢做咩噤入嚟,其實我都係睇吓謝公同joe講吓旅遊、清酒神秘學輕鬆吓,台長同joe講移民反而少聽,但佢哋係做咩生意要營運又好難要求話純分享嘅
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞