大家點睇台長同毓民疑似決裂?

1001 回覆
11 Like 112 Dislike
定係派高達去幫手
一週時事 EP5 烏克蘭🇺🇦戰事轉為持久戰 | 烏克蘭人身份認同 | 俄羅斯🇷🇺盧布匯率繼續急瀉📉 | 克里米亞自古以來主權應屬希臘🇬🇷 08032022

https://youtu.be/Ncy2aue1RX4

一週時事 EP4 烏克蘭🇺🇦最新情況 | 俄羅斯🇷🇺立假新聞法嚇窒外媒 | 俄西北部城市Pskov附近有軍隊集結 | 芬蘭及波羅的海三國🇪🇪🇱🇹🇱🇻陷安全危機 04032022
https://youtu.be/7ZD0FIFbx8E
鮑偉聰嘅做足功課‥‥

香港今日新增25150宗確診,現時數字已無意義,市民完全不信任政府抗疫政策!|烏俄之戰第13天,烏克蘭軍寧死不降,集中打擊俄羅斯軍隊的後勤補給線!|軍武合一|【聰心直說】鮑偉聰 2022/03/08

https://youtu.be/uPR2fTy_vGI
唔知香港仲有幾多人會講國際時事
幾日無聽
我淨係想聽台長
唔好聽live
文進講嘢即飛

有時台長為咗畀文進有發揮機會,
特登問文進軍事嘢、「澳門有冇咁嘅情況?」
唔聽都罷
做得認真過隔離台
聽文進真係浪費時間
william搞咩咁鬼肥
以前好瘦
搵埋台長啦
我不嬲無聽live 亦都有飛住聽
但有時頂唔順文進成日衝出黎
最初頭成日都講點枝雪茄先 又斟杯酒 好作狀
無食過野落肚 係既 飲威士忌同食雪茄姐
佢同台長夾時間做節目 咁緊係唔會揀食飯時間做架 唔明有咩好講 定係想抽其他台水?

早幾日扮完燒山 又扮神驅 好心正經做節目 有資料識既咪講 唔識 寧願你講唔識/唔知

Julian 同William都有聽 今日佢重有埋YouTube live
William 以前喺myradio 有個節目叫文圖萬里 講旅行 好正
司徒文進覺得搵到劉夢雄就好勁,要啲聽眾感恩
咁佢本身都係想借台長嚟谷人數
想知屌d乜
咪話啲人成日要聽佢地,但個台係得司徒文進,然後叫啲聽眾唔好煩
其實都唔算屌既
係屌都係屌d人成人提住佢2個
但係文進應該同佢地0交流完全唔識覺得煩
都同意
成日聽到好尷尬
政治立場嘅嘢唔係非黑即白啫,你立場同你嘅選擇,都唔一定係唯一嘅正確,愛香港有一百萬種方法,黃嘅每個都係黃之鋒何韻詩?藍嘅一定係鄧炳強華記正能量咩?
何必因為台長同邊個係朋友,你就話人被收買呢?
毓民同曾建成咪一樣有偈傾,尊重朋友嘅政治立場都係一種修養同禮貌……台長做到,That's why he is 台長
互惠互利,互相幫手啫,點解哩個Po個個講到司徒文進咁有手段定咁食腦可以昆到台長去佢度俾佢搵笨?
我都唔係聽咗司徒文進好耐,
只不過我係唔覺台長有咁笨柒囉
我係台長Fans,我都覺得司徒文進有好大進步空間,畢竟人哋先開Youtube Channel 半年都無……
如果佢無搵台長入去,佢亦只係Nobody,
無人Care佢性格同手法,而家搵咗台長,
成件事高班咗,大家食慣好嘢就對文進嫌三嫌四
我支持台長,所以會尊重佢搵文進哩個決定!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞