大家點睇台長同毓民疑似決裂?

1001 回覆
11 Like 112 Dislike
一週時事 EP8 烏克蘭🇺🇦最新局勢 戰事陷入膠着 | 歐盟斯拉夫3國總理訪烏 北約西歐派即時「割蓆」 | 美欲拉攏中共 複製冷戰對俄策略? 19032022

https://youtu.be/NzcI6voxOg0
我呢幾日有聽過少少,無進步,同之前一樣。
文進都係要skip,台長偶爾發揮正常,但係聽落都係尷尬。
同以前一週事時都係差太遠。
文進都真係膠化台長
但我又覺得係台長自甘墮落
應該係台長想搵個熟軍事既人夾國際大時局
但真係攪唔掂, 文進果種懶醒
仲有睇嘅巴打:想知view數係咪keep到繼續向上升?

(唔想自己search‥‥費事youtube個algo以為我想睇,又係咁彈出嚟)
大家踩到咁行……如果學你話齋“Keep到View數繼續向上唔跌“又代表咗乜?
其實你係咪好想聽啫咁關心有無進步?好想有人答你有進步,自己拎正牌入去聽?
咁傲驕嘅?
始終聽慣咗個風格……我都係
當新節目聽住先,我諗都要疫情完先,台長先方便諗下一步點做
暫時都開咗啲期票……例如科學新知都講咗會係免費做先,Patron早兩日又已經出咗新一集今朝有酒

怕咗你班大帝,無痕式網頁都唔識開?
貼俾你睇啦
其實都係等自然死亡… …
好似話解封哂要同Haters同渡時艱
成日話我係佢,唉好心啦~驚你哋講到咁實,到時似小粉紅轉唔切彎咋
有時間不如睇及支持人哋正經做嘅… …

https://youtu.be/RL8qjbKCF8s
有無人sub 左台長披床?
想知質素係咪同之前myradio 差唔多
有,真係有聽不過可能我先入為主,始終覺得哩兩位有種隔岸觀火嘅味,才子同鮑偉聰Keep到個組合都算難得㗎啦,且聽且珍惜
暫時做咗幾晚神秘之夜,有一集今朝有酒
神秘之夜拍返紀陶,無乜變化,音響同其他硬件都一集比一集好,支持吓
(溫提:$188先有得聽神秘之夜)
188港幣?
嫌貴……儲多幾集先課金
我本身都諗住過多排先
但係神秘之夜啲題目遲咗就遲咗,
無咁貼身就無咁投入
台長…………抵俾嘅當二百一個月四集
50蚊一集,25台長25紀陶,一人一杯咖啡……值嘅
$88 都有神祕之夜
有班死忠信哂佢
已經死而無憾啦
係咩
一睇佢打啲嘢已經聞到佢陣除啦
佢仲有杜汶澤 啤梨 姚冠東 白兵 呢幾個都係佢d家臣
毓民嗰種自以為是性格,人錯晒佢啱晒,會夾到邊個
有班死忠信哂佢
已經死而無憾啦
佢仲有杜汶澤 啤梨 姚冠東 白兵 呢幾個都係佢d家臣

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞