大家點睇台長同毓民疑似決裂?

1001 回覆
11 Like 112 Dislike
熱時呃細路易d,台長聽眾普遍大年紀,冇幾多個會陪佢癲好耐。
佢執到寶啦
呢d人根本100sub都唔值
拿 老老實實
呢單野我啊真係要幫徐少驊平反下
當日廢土同國父抹黑杜汶澤田蕊妮既時候
徐少驊係喺側邊一路黑口黑面唔出聲
最後仲出聲講左句話佢唔認同杜田係鬼
結果好撚無辜咁次次比人拉埋一齊屌

所以我先仲會聽徐少驊,但劉國父我真係一世唔撚會聽
由佢講澳門特首同習近平嗰獲已經知呢條友垃圾
奶撚到習總同賀爸爸上天
連講澳門野都講唔撚掂,你就知呢條友講國際野根本聽都唔洗聽
佢以為自己好有名氣
佢好似講過幾次自己係信耶穌
所以先咁霸道,唔准喺佢地頭講其他主持

除了我以外,你不可有別的神
有冇人已經原諒左文進?
岩岩睇佢其他片
見佢有條索女出黎用把好嗲既聲叫大家like同subscribe
跟住我就諗 連條咁索咁嗲既女都願意做佢既賢內助(女朋友)
相信文進真人應該有d我地見唔到或者忽略左既優點
先可以征服到一條咁索既女
即刻覺得會唔會其實真係我地錯 我地唔識欣賞佢

btw,聽到文進嫂嬌嗲既呼籲後,即刻訂閱左文進頻道 仲幫佢睇左5條廣告
我份人好簡單既,有囡囡我就撐
好人好者,做乜要推自己條女出嚟益街坊呃like

btw係有啲女鍾意啲爛仔嘅,
覺得好型好威有安全感掛
同埋喺啲無知少女心目中,文進係學識好豐富㗎
條女人生勝利組, 完美package
都肯晚晚喺床上比文進屌, 玩哂全身
我地呢d毒撚 唔好話靚女, 連女都冇
有咩資格judge文進?
你咪當我階級主義囉, 反正我係咁樣覺得
never argue with success
佢識溝女,同識時事評論,係兩回事嚟架wor
大家 我玩下膠姐
想引下你地屌佢推條女出黎
我覺得呢d做法好乞人憎
咁條女唔識,咪覺得文進好叻好出名
女人呢家野真係…
唔識講
成日唔明點解d香港人捧到女性呢種生物既地位咁高
咩都好 只要推條女出黎 即刻爆 即刻發達
已經冇聽
頂條賤種唔順
窩裏鬥
佢啲片嘅封面設計真係令人睇唔透
其實唔算「片」,只係電話錄音
啲封面設計,字體大大,廢老味濃
標題起得麻麻,文筆普通
文進條女唔錯 係對眼分得開啲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞