買 行貨/水貨 電視機 集中討論區 (73)

1001 回覆
4 Like 0 Dislike
同A9S比如何
A9S overbudget

Sony 48吋 Master Series OLED KD-48A9S 行貨
$9280
1. 120hz 廣色域 OLED PANEL, 對比度無限, 黑位純黑, 可視角極好, 畫面順暢
2. 有Dolby Vison, Dolby Atmos
3. 有AirPlay 2, HomeKit, Chromecast
4. ANDROID TV 系統, 多APP
5. 有eARC, 可以回傳高清無損音訊去SOUNDBAR
6. HDMI 2.0*4, 最高支援4K60
7. X1™ Ultimate 影像處理器
8. 馬來西亞製
A9S完全勝利
鑽石型廳,最窄得1.6m,最遠1.9m,食飯要用活動架90度轉去飯廳,買65吋會唔會太大?
x90j, 間中出現滋滋聲, 用左3個月
快d出42 oled
屋企人用緊65吋q60t
想問有冇得係YouTube 講廣東話輸入中文字?
都可以
有大買大
什麼來的?
香港行貨預LG 4月中,Sony 6月
Youtube本身應該支援廣東話語音
我用緊q80t係有
但屋企人話佢地冇
知唔知呢種情況打去3叔問會唔會有用
你可以問下
聲個指標個個廠都唔同無咩好比較
總之開到啱自己聲就可以
請問32吋FHD電視放房睇會否不智
好似都冇乜4k型號
主睇neflix or 駁switch玩
平時電腦用開27吋2k
samsung smart monitor m7
step 巴
65" LG C1 同 sony x95j 邊部好?
巴打平時睇咩多?用途?
Netflix, youtube, 安博 同埋 ps4 打 fifa
LG 65C1
唔該晒 step 巴 🙇‍♂️🙇‍♂️
想問下 C1 係咪都係 Android TV 咩 app 都裝得?
唔係Android TV, 只可以係LG store下載app, 不可以裝Android app
要行Android TV可以買Sony 65A80J
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞