買 行貨/水貨 電視機 集中討論區 (73)

1001 回覆
4 Like 0 Dislike
同級唔同價
即刻買咗隻Q700A,星期六送貨

依家唔知係大廈天線定係部電視機問題
想問吓如果係大廈天線有問題嘅話點算好?
加放大器
佢隔一排就會有,我自己買左部BX, 部機同新機冇咩分別,我估佢換左個mon, 因為個mon 仲痴住mon貼,真心61xx 呢個價冇得輸
我嫌次次開機都要關左個deep colour,比較煩姐

但HDMI線我真係要睇睇 因為都用左好多年
8K完全冇用,買4K OLED仲好
QLED只是LCD, 唔好以為同OLED有得比較
電視關左會自己開番?

太舊既HDMI線都可能有影響
恭喜巴打啦
試左 無影相 hx900h ips panel

屍戰朝鮮 最尾人名表 正常無好似前面果張圖咁

grey test試過幾條 for lcd for oled都無前面果張圖咁....
岩岩盛澤訂左lg c1 55 今日係最後一日訂貨了
恭喜巴打~
你想要果個氣壓架如何?
諗過都係唔用了 盛澤話用耐左氣壓會唔夠 好易dup頭
高少少當戲院睇戲感覺都唔錯
屋企房用q95t同廳用x95j
覺得sony畫面真係靚好多
OK, ENJOY~
我唔認同
STEP兄 如果電視過矮 (電視機個頂大約去到1米高) 其實係咪好唔舒服?
Step巴,就咁睇官網,真係完全睇唔到x80k同x80j有咩分別

https://www.sony.com.hk/zh/electronics/televisions/x80k-x81k-series#product_details_default
唯一分別係可以另購Bravia Cam加裝

入門機可以點吖,唔通比local dimming你咩
個時個傢俬師傅同我講
唔係睇個頂,係睇中間

夾下你會坐咩,比如你好似日本仔咁坐地下或者無腳櫈睇電視
咁個電視櫃咪婑D囉

你坐係張平時睇電視個位度,平視應該係電視的中心位左右
如果有時瞓係度睇波,咁再婑少少都無問題
盛澤通知新年前1月25日係大陸車最後發貨日, 新年後要2月17日左右先恢復大陸車落貨, 各位對水貨電視有興趣巴打請提早落ORDER訂購
部ps4熄左再開番就會咁

番去試下用第二條HDMI線試試先 唔該setp巴
好期待a90k 唔知幾時有得買呢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞