買 行貨/水貨 電視機 集中討論區 (73)

1001 回覆
4 Like 0 Dislike
Samsung HW-Q700A
非常好
試左。。點解同你地個d好似唔同,你地用邊條片
想問下netflix邊條片?
屍戰 witcher
5% grey?
NETFLIX 屍戰朝鮮 最尾人名表
今晚試下部hx900先
不過會唔會關netflix自動轉影院MODE事(變黃)?
Step巴,請教下呢部LG BX 55”有冇伏?入唔入手過?我見佢好平,好心動
早已經下架好耐, 2020年黎, 2022 C2都黎緊啦~
price.com好多都有價冇貨, 一係就水貨
不過我所知水貨都一早停左產, 小心2手翻新機

水貨不如買LG B1, 冇必要買上一代BX
我就係試屍戰朝鮮出事位巴打
條白邊會隱約見到係跟住人名表郁
試過熄左電影mode就無白邊
所以估係唔同模色較色水既問題

另外5%grey就係試下塊panel個平均色水
但好似話run耐左會好d
圖2不接受~
BX賣$11800左右一定係水貨, 而且一定係貨尾或翻新機
水貨不如買B1, 都係$98XX
我用緊P725 50' 上次問完你之後買左呢部,多數睇NETFLIX, NOWE, TWITCH, YOUTUBE
間中睇下電視,無打機,完全無投訴
似CHEAP版SONY機咁用

不過唔知點解電視間中(極少) 話冇訊號,要LOAD2-3秒先有返畫面,不過我冇理
色水方面較返標準好好多
我見到係official LG 翻新機,仲有LG 6個月保養,61xx only, 超抵玩
如果真係official LG 翻新機, 都OK抵玩~
不過我未聽過有official LG 翻新機呢樣野~
死LINK
咁得意,我入到啵

Anyway, LG 個online store 有賣
CX 先岩
有屋企人會睇馬
但係都係5-6個鐘到
但係本人就想買c1水貨定都係買番LCD電視好?
LCD啦,費事煩
三星水貨正,一鍵轉香港OS
Step巴,之前買左55A80J, 黎緊會送貨,有咩可以檢查
巴打們 新屋入伙想買部43吋電視 budget 3-5k 有咩推介?平時都係睇下普通電視 Netflix Disney+

最緊要平靚正
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞