買 行貨/水貨 電視機 集中討論區 (73)

1001 回覆
4 Like 0 Dislike
如果淨係屍戰朝鮮先有就應該係片源有事啦
用disney+/appletv/bluray試下會唔會有
Samsung 43AU8000 行貨
$4750
1. 60hz VA PANEL, 對比度高(4000:1), 黑位更黑, 可視角普通
2. 光度 320 nits
3. 有AirPlay 2
4. TIZEN OS系統
5. 有eARC, 可以傳送高清無損音訊去SOUNDBAR
6. Crystal Processor 4K 影像處理器
7. 2聲道, 共20W輸出
8. HDMI 2.0*3, 支援4K60
9. 支援Q-SYMPHONY
死點,機身
點算好呀巴打
LG 49UK7500PCA Wi-Fi成日自己斷線,要重新開電視先得,有無辦法搞搞佢
唔該師兄
睇完price.com 諗住就咁去深水埗買完拎番去 有冇咩地方要注意?
死點有冇咩片可以check?
機身睇有冇崩花?
平時睇其他野有冇事先?
睇落都唔算好嚴重
會唔會加多小小,4K4買Z9F夾啲,大家Sony
Z9F過時了~唔推薦
另外SONY電視夾佢反而有事, 之前都有巴打有事
夠BUDGET不如買SAMSUNG HW-Q800A
咁即係Sony得a9買得過?
SONY SOUNDBAR其實唔係好值, 性價比唔高
HT-A9連SUBWOOFER都要另外買
SAMSUNG HW-Q950A平過佢, 仲好過佢, 成套11.1.4
有SONY信仰例外~
無呀 琴日岩岩先到 跟住白色畫面唔覺意就留意到左邊有少少紅 係好輕微 同埋唔同角度又好似唔覺咁
試下CALL LG睇下點囉, 如果真係接受唔到~
我驚換個部仲嚴重過依部
我係英國costco 買既 佢寫有得return
英國巴打~
盛澤通知新年前1月22日係大陸車最後發貨日, 新年後要2月17日左右先恢復大陸車落貨, 各位對水貨電視有興趣巴打請提早落ORDER訂購
巴打買左邊隻活動架?想參考下
巴打有無方法可以fix 下佢 好似話run 耐d 有機會好番?
沒有方法
其實我自己覺得問題唔大, 你睇片察覺到嗎?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞