識八字 你問我盡答3

1001 回覆
27 Like 42 Dislike
女 91年10月14日 凌晨3點
想問姻緣同事業
唔該巴打
Wrong
Jm9
諗諗下又好似啱🤔 老豆自我細個就好少時間相處 佢翻工日夜顛倒 我而家出左國讀書已經7年 最近畢業都揾到份長工 除非老豆老母一齊過黎住 唔係嘅話好似以後更加少機會見

我話wrong 係因為唔係異姓 同老豆冇嗌過交 大家都好愛對方但唔會講出嚟 巴打有咩指點即管講
早運不錯,响歐美國家做醫藥?
29歲或有一劫,42歲打後會運滯啲
又慣左不推
再小推一下
後生其實仲迷信過班老人家,悲哀
你好巴打,係啊已經決定點都會做,所以之前#135先話想轉返問姻緣同事業(有正職),唔知有無機會睇一睇呢
推一推post thanks巴打
135嗰個係你嚟㗎,
但我回覆緊嗰個,我撳嗰啲留言,見唔到你135,

我順序覆落去㗎,到時去到嗰度,我會再回復多一次啊,放心。
因為我覆返自己推文嗰個reply所以你撳第一個post會見唔到到時可能睇到個post又搵唔返資料

唔緊要啦可能緣份未到,照當幫手推post啦
2022年事業財運 感覺上會比2021好既 不過壬寅年又係加重左日主受壓 可能工作上或者其他地方都會比唔少壓力你 因為你官殺重 可能從事政府工呢d 適合你多d啦
你好巴打!

男 96年 5月 12日 16:53
想問姻緣同事業

幾好命水,富貴人家
唔夠進取,船頭驚鬼船尾驚賊
28歲後先運到
你好,純粹路過見到你時辰,想批一批你命,不想未得你同意公開資料,tg回覆。
https://t.me/lihkg2022
你個格局已經本身比較特殊,考慮嘅嘢要多咗,又要冇時間,變咗就仲冇限制,基本上你比任何人講推算你將來,都未必講得到,除非屎窟撞棍。

正式差之毫釐 繆之千里。

相信自己,去到極點,極端自我,你會發現睇到其他人睇唔到嘅風景。

不論輸贏,只要唔死,唔好向殘舊嘅規則妥協,我講緊嘅係做生意啊,會有一番作為。

當然啦,若然一啲灰色地帶,做完之後要坐幾十年嘅嗰啲,你都唔好制呀

原本睇到呢啲款,我會要求你show身分證嘅年月日俾我睇。
加上你推咗幾次,
不過你連時間都冇其實講嚟都費事,當係隨口講。
你要問到咁詳細,你就要俾埋你做嘅邊方面職業,政府工或者私人市場,大家睇嘅嘢可以好大分別,
我唔可能睇到你一定做咩工作,
只能夠睇到你大概方向喺邊度,
人生係冇整定,你記住。

2022年你會轉大運,好多嘢都會完全唔同晒,我講緊係農曆新年啊。

你可以當係你嘅運氣重新洗牌一次,

你2022年同2023年一定要努力一啲,不論你要求啲乜嘢,呢兩年會係你至關重要嘅兩年。

如果呢陣東風都送唔到你上去嘅,你之後上會比較困難。

但上到去之後,你後邊都唔會一帆風順,都會係有一定嘅挑戰同風浪,仲要持續好幾年。

所以你一定要有心理準備。

你唔好聽到我咁講就諗住放棄上升,因為咁樣只會令你嘅處境更加辛苦。
見你有推,答一答你,

你寫得好混亂,我唔知道你實際係點,一係索性寫晒數目字。

以我認知嘅計算方法,若然需要運算嘅,係冇辦法用到年月去睇到。

等如我俾條頭髮同埋腳趾尾俾你,但我要你還原五官出嚟,用肉眼喎,你聽到係咪覺得好荒謬,
我依家遇到嘅情況就係咁。

因為我呢度係要運算,唔係占卜。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞