識八字 你問我盡答3

1001 回覆
27 Like 42 Dislike
再推 巴打我會等到你的
輕輕一推
輕輕一推!麻煩巴打!
咁啱見到個post順手入來推推
00年6月23 8:13pm
女 有拍拖
想請問黎緊畢業搵工有咩要注意
同姻緣
謝謝
幫手推一推番上黎
你想人哋同你講唔係,然之後飛咗佢?
如果唔係問嚟做乜嘢?

一世人災殃不斷,財來自財去,

色字頭上一把刀,小心衰係女人手上面,
總之就衰鹹濕,

既然你而家今時今日覺得你嘅生活順利,
你要感激同你長期相處嘅人事物,

正常來講,你呢類型,心一邪,去馬 就奶撻,
唔係單指女人。
如果今年對你造成唔到衝擊性影響基本上都問題不大,
捱埋今個月啦,出年會好啲。

你呀,顧下把口,睇多啲韓劇,學吓人哋傻白甜、綠茶婊咁就啱㗎喇,

咁就不論你單身還是係有伴侶都問題不大,

你又想人哋錫你,咁唔係吓吓都要出刀嘅,懷柔先係女人嘅最大武器。

依家諗通或者之前諗通咗,
相信對於你成個人生都好大幫助,
不論係事業定感情上面。

出年嘅好,唔係代表一帆風順,某程度你會覺得好煩,呢樣又嚟嗰樣又去,

好嘅係裏面有機會,

睇你有冇本事捉得住,運用得到。

比多個貼士你,諗可以諗好多嘢,
做嘅時候就一定要淡定啲咁去做,
聽落好似廢噏,
但係你身上面,我希望你明白我講乜嘢。
命格四柱純陰
推推先
幫手推一推文
仲有4個就到我
唔開八字回覆你,

你要入去TG群組睇吓啲文章,我有講過桃花運,都有講過呢啲抉擇性問題嘅選擇。

另外就係我不停強調,
如果我話俾你聽未來20年都冇桃花運,
咁你見到鍾意嘅或者有好似合適嘅係咪唔去馬先?

男仔係基本條件有嘅情況底下面,
吸引異性唔係一件難事,
反而出邊啲巴絲仲幫到手,
若然乜都冇又唔識溝通,
我俾你桃花運爆棚又點呀,
最多咪做兵仔,閨蜜都講唔上,
啲女仔好精明㗎,
你對佢隻眼同對佢個腦產生唔到影響,
唔會送上門。

我唔會同你講應唔應該轉,
你都冇聽任何人同你講應唔應該轉,
你做呢份工作嘅時間,一定比我聽到你講嘅時間長,
而且我哋對你嘅工作係冇認知,
你唔應該將決定請問我地,

如果有算命同你講轉啦,點不知原來公司下個月就升你?
或者叫你留喺度啦,點不知間公司就係諗住逼你走?
佢會唔會賠俾你先。

你喺裏面做緊嘢你都唔知,
點講得過去。

佢哋出把口㗎咋,唔需要負責任,
答你一句會同唔會,好同唔好,
簡單過我要打咁多字出嚟,

唔好當雞湯,真係認真諗一下,對你嘅幫助,好過同你講之乎者也。
你確定你問嘅係異性緣?
如果你係問異性緣嘅我同你講定,
唔好俾啲假象剎那呃咗自己以為自己適合hehe,

你想好啲嘅,係需要參加啲群組活動,飲飲食食,柴娃娃嗰類,又或者叫做坐喺度打下邊爐啊BBQ,食下西餐啊,要些少時間,嗰啲先至穩陣,

但呢啲係疫情度都好難,

仲有一樣嘢都可以嘅就係你有本事,同佢喺手機上邊雞都唔斷,都得。

如果係正路姻緣,你對面嗰個應該係鍾意同你傾偈,去唔到煩嘅,但絕對唔係唔出聲吖,你可以選擇既時候留意吓。

你份人啦唔好下下都好似不鏽鋼咁樣鄺鄺聲,
如果發起神經上嚟又哼哼聲,
正正常常自己內心對話就好喎,
忽然之間唔聲唔聲,隊下人嘅唔係個個咁易頂㗎,
轉地運須要資料太多,運算複雜,已經一早講咗唔會答㗎啦。

入去TG群組有啲文章,擺咗喺度,睇咗對你會有幫助。

剋父母的命?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞