識八字 你問我盡答3

1001 回覆
27 Like 42 Dislike
這個⋯
外人會否覺得命主私生活不檢點?
逢系寫呢啲六十甲子嘅我就唔會回覆,
唔推文嘅我都係唔鍾意回覆嘅。

但你寫到咁我必須要提醒你一句,
係冇任何法事,可以逆轉姻緣,

假如有,都係本身你自己緣份未盡,
即係代表你唔搞,佢都會好返,

你幾時聽過一個故仔,
話俾你聽離開咗之後完全斷晒聯絡,
做完之後同你好返不特止,仲共諧連理,百年好合?

你要留意番我講緊嘅係故仔,
連故仔都唔夠膽咁樣吹,
更何況真實事件呢。

最多係啲人喺度用口講,
正式口講口賠,吹水唔抹嘴。

有好多講到好犀利呀,
識飛天遁地,
逆轉時空,
扭轉命運,
成個宇宙地球係佢一念之間改寫,

真係咁犀利就唔會收你錢啦,
收得你錢,又可以去到幾犀利呢。

你問多佢兩句,
佢就開始進入隱仕模式喇,
神神秘秘、高深莫測。

呢頭話無所不能,嗰頭又話因果自負,
一個圓圈嚟㗎,一定兜得到,

洗錢唔緊要,俾錢人賺都唔緊要,
起碼你知洗咗嘅錢去咗邊度,
用咗喺邊,

你純粹想聽好說話嘅,
你就開心建成同你啲朋友講,
分分鐘唔使收錢,

你鍾意有人喺你前面跳大神做表演,
你就揀個交足戲,最好跳到佢跑死狗咁,
仲要收最低時薪,
千祈唔好俾佢擺起個大師款喎,
因為你明知你係去睇表演㗎,

你明唔明我講乜嘢啊?

我嘅方法只能夠影響到某方面嘅概率,
例如可能令你命運上面順暢啲,
姻緣上邊容易搵到你適合嘅對象,
或者你夠黑仔嘅分分鐘可以反彈,
甚至講緊嘅化官非,

你記住係影響到概率,
唔係令到你得到,

如果真係咁犀利,
就超過30,000,000嘅六合彩就全部我中晒啦,

你咁樣打呢啲問題出嚟會引來好多仆街冚家剷,

仲要打着一副悲天憫人嘅態度,

收完你錢,仲要你去奶佢腳趾甲,

我講到咁白,希望你明白。
傻豬嚟嘅,絲打唔需要say Sorry,

最緊要你睇得明我寫嘅嘢,

講咁多嘢都係想你好,

唔想你俾人呃,

尤其呢啲仲牽涉左美好憧憬嘅期望,

再破滅埋,就真係好慘。

連登上面嘅絲打個個都一個打800個,

唔使擔心,後邊只會更加好👍
師傅你好!

想問事業同愛情架
謝謝
師傅你好!

想問事業同愛情架
謝謝
我係第一個post問過,呢排又遇到事業上既問題,想睇下樓主可否指點下
多謝巴打 真係好癲 形容我老公 同埋我自己個part 真係准得交關 我真係明 我會努力捉緊
2002-8-23 女 丑時2點半
想問下事業同姻緣
唔該巴打 麻煩你 ~^_^
大概29歲結婚,頭胎是仔
唔好意思,無意見到講少少,因為都想啲人搞清楚啲 concept。

樓主話冇任何法事可以逆轉因緣,個人覺得只啱一半。

喺法科層面上,不論泰國法科定中式法科都係有和合法事去扭轉因緣。

而先唔講會唔會遇到神棍 / 假法師,法科有分為正法同陰法。

用陰法就係用鬼靈牽引,鬼靈嘅智慧一般較低,佢哋可能會無視因果幫你,例如有啲泰國阿贊 / 南洋巫師就係用𠵱種。

的確有唔少個案係成功做到效果,但半後條「數」會因此亂咗,你覺得你真係冇需要受返相對嘅「果報」?

曾經有個個案係咁,佢搵泰國阿贊去做和合,係成功咗,但之後佢覺得想分手都甩唔到,你係咪想你另一半因為「俾鬼迷」而鐘意你?

亦有啲個案係用陰法招財,結果俾鬼搞,晚晚同佢喺夢中行房,成個人黐晒陰氣,最後要搵正法嘅師父處理。

至於正法係講梗例如和尚高僧、中式六壬、茅山𠵱啲,的確係有和合法事。但唔好諗住做咗就萬能,所謂法事嘅意思就係搵個「代理人」同命主向天上訴,期望上天開因幫手。

但你又要諗,一般你搵得法科師父做法事都要洗幾千蚊以上,而且就當神明肯你逆轉因緣,係咪真係最好嘅結果?

記住,扭轉因果條數都係要還,亦需要做返相應功德,如果唔係俾你成事復合,到最後嘅結果都係會走返壞嘅方向。

值唔值得咁做自己諗。
我好奇想知你做咩工作?
應該偏門野,你係異路功名命格。
要捱到2024之後
女 1995 年1月14日 早上10:30 單身
想問姻緣同埋事業運
唔該師兄
女 1995 年11月14日 早上10:30 單身
想問姻緣同埋事業運
唔該師兄

11月先岩 打少左個1
輕輕一推
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞