識八字 你問我盡答3

1001 回覆
27 Like 42 Dislike
3-4兄弟姊妹,你係大哥?
有啲父蔭,屋企有啲小生意咁。
有啲運氣,不過要等幾年,35歲前後應該有得發展。
大師你好
92年2月21日 1830左右 女
想問財運 同 姻緣(感情狀況:拍緊拖)
係,有咩化解方法
希望排到我
學歷一般,勞動型工種。
有食煙習慣?
有一個最快趣令到你財運變好嘅方法,

你唔好追逐財富,財富自然會追住你黎咬,

參詳下呢句說話。

有啲事候唔係越直接越好,間接反而帶嚟嘅收穫,大到你不可思議。

非常之緊要☝️☝️☝️☝️☝️☝️☝️☝️

做任何緊要嘅事情都必須要坐地鐵輕鐵呢類型,

絕對唔可以坐路面交通工具,如果唔係好容易食蕉。
你想姻緣好揀個大個你,
如果唔係,就係個思想行為上邊非常之老成,

如果唔係我只會建議你拍拖唔好結婚,仲要係散嗰隻。

當然姻緣嚟到係阻擋唔到嘅,
如果滿足唔到上面嘅條件,
你要記住你係一隻隨時會發癲嘅怪獸,
用呢一樣嘢去控制你嘅行為同思想,
做唔到呢樣嘢,你會非常之麻煩。

你事業上邊如果你頂得順嘅,夠硬淨嘅,你應該會升職加人工,
再其次就係有名冇錢,
最差就係俾人撳住嚟捽,你冇聲出。
自己對號入座。

搵一樣嘢你要鑽研一下,
可以對應到生活工作或者賺錢,

最好當然係有用嘅文憑同專業啦,
但唔係絕對,
你可以研究吓一啲其他專業知識未必一定要係有文憑,
可能你鍾意玩模型你研究到好深入做埋副業,

再唔係控制下你嘅說話技巧,真係要學點樣去運用把口,呢啲都算係一種技能。

靠呢個技能一點放大,咁樣你先至可以發腐朽為用,
正式將垃圾變成真金白銀。
咁大個女仲未捉到路咩?

你把口呢、你嘅轉數吖,應該係試到個可行方式出嚟㗎喎。
冇可能到而家都仲未得。

出年開始坐多啲路面交通工具,
有緊要事就算塞車,都情願早啲起身去坐的士,

有時唔好太過硬頸,

唔好一時就精明又精靈,
轉個頭野蠻又魯莽,
你唔覺得精靈啲嘅時候乜都暢順啲㗎咩。

你唔係衰喺自己手上,都唔使太擔心㗎喎。
浪費咗條問題又浪費咗個回覆,

唔開八字答你,

會。你今年幾多歲呀,有冇可能去到死嗰日都冇副業啊🤦‍♂️

有可能。可能咋嘛,冇話百分百㗎,都係嗰句畢業之後即係你死之前啊。

雖然我上面講嘢好mean。
呢啲就係你以後可能嘥好多錢喺其他人口裏面得到嘅答案,
不過後邊嗰段就係佢心裏面諗嘅嘢,而唔會同你講。

早啲對呢方面嘅嘢有戒心,早啲識得反向思維,又或者早啲識得點去做溝通,

對你未來成長,個作用大過我同你講運勢。

甚至我希望你對我呢個留言有嬲嬲感覺,
因為咁樣你會容易記住,之後唔會咁容易踩氹。
唔係你嘅問題,係你對象嘅問題,
馮係你喜歡嘅或者你覺得可以嘅,都好容易出現呢個情況。

我應該慶幸你到而家未曾結婚,
如果唔係就唔會問得咁正面。

我喺群組度打過一篇文章,
有啲人行唔到落去,其實係未必差㗎,
反而正正因為好運而可以避開得到。

由而家開始每日你身邊都要有一支會飲嘅蒸餾水,
唔好攞嚟擺要起碼飲一啖,
可以細細支,出街要帶,公司要有,屋企都要有。

改搭巴士,路面嘅交通工具,甚至可以自己揸車。

做呢兩樣嘢會幫你解決咗一部份問題。

唔好揀啲純粹開心舒服,
有時簡簡單單舒舒服服未必一定好,

試吓揀一啲正經少少、有原則少少,
嗰啲都未必係一定悶嘅,
只不過可能要少少腦筋個共鳴位先大啲姐,
有時情趣都可以有內涵啲嘅。

農曆四月自己着緊啲,望望睇吓有冇啱嘅入手,如果唔係就留意多啲呢個月出現嘅男人,
又或者啲男人做乜鬼今個月變咗樣咁樣,
揀呢啲,
白頭到老既機會率會大啲。
我下面嘅唔係講緊八字啊,
只不過見到咁樣打,提前講幾句。

女性嘅婚姻你哋喺選擇嘅時候應該有衡量過因素,
若然佢係滿足到你結婚上面條件嘅人你哋同佢一齊,
咁嘅前提底下面,
我希望嘅係能夠互相包容、體諒、改變,

無論拍拖嘅時候大家幾咁夾,
結婚之後面對嘅嘢,
會現實左、複雜咗、同人物關係圖多咗,

只要呢段關係係裏邊冇出現一啲不可挽救嘅裂痕,
當然每個人呢個定義係唔同,
我會建議真係坐低傾吓,
又或者搵婚姻輔導去嘗試協調,
因為係華人嘅社會好少會樂於接受呢件事,
但佢的而且確係有效。

不論風水佬、算命佬、神算師、還是全世界嘅人搭着你膊頭講,

只要你哋兩個好似童話故事咁幸福、美滿,
又或者係現實少少貼地少少嘅,
互相拖住手行過每一個關口。

你可以當佢哋講嘅嘢全部都係垃圾,
垃圾掃咗落去垃圾桶,
揼咗去垃圾站,你唔會再記得佢係咩㗎。

唔好80年之後,
先諗起,
點解我今日冇兩格紙巾用,
就因為當其時我揼咗兩格,
仲係有啲新淨嘅紙巾落垃圾桶。

有時候命理唔係百分百,絕大部份講嘅都係一啲難以印證嘅事情,
中咗就係佢叻叻,
唔中嘅話就話你有機會中,
到你死咗嗰日都唔中嘅,你冇機會覆桌。

我當期時亦都係因為咁自己走去學,
事實亦證明,好多所謂整定嘅嘢,未必一定係整定,
有好多人,只不過自我合理化或者搵嘢賴姐,

不過我嗰啲就比較膚淺,
只係講緊任何戶口嘅數目字,
同埋現實生活中嘅妻財子祿,

而唔係啲30歲你唔死係因為我幫你續命,
而唔係啲你10年之後就會大發突發,
因為你而家夠衰,
而唔係啲你遲早有事而家係因為未到啫,

若然係冇嚴重嘅關係破裂嘅,

我而家喺冇八字嘅情況底下邊,
我可以直接批定你,
只要冇生死問題,
你哋能夠攜手努力經營呢段婚姻既,
而 絕大機率一婚到底。

有時係交叉點,嗰啲咁嘅仆街濕鳩冚家剷,
比你哋嘅所謂命理意見,

只會令你喺嗰一個交叉點度選擇唔同嘅選擇,
同一個心理暗示冇分別,
明明可能得2%壞嘅結果,
因為佢影響咗你呢個人變成左98%不如意嘅結局。

我認為命理係積極㗎,
應該係有限嘅知識同技術上邊尋找最好嘅方案,

行路每日偏左少少,總會有一日你會行到一條截然不同嘅道路。

與其聽人講自己點衰,
不如想方法令自己變成好。

俾心機呀,祝你幸福美滿。
謝謝你
唔記得講我係女
98年9月15 男
06:03
想問財運
好人一生平安
大師你好
1994年5月17日 早上6點左右出世 男
想問事業
祝大師身體健康
本身你已經冇時間,

我唔知你問嘅姻緣係咩意思,
係多女過頭食唔晒,
定係冇女,
定還是揀唔啱,

你要清楚你希望嘅係得到一啲免費嘅意見幫助,
而唔係過嚟考教我,

問題我唔明你想問乜,資料你又有缺陷,
我又唔會好詳盡咁同你翻查所有記錄,

最後嘅結論就係你排咗咁耐隊,我打咗堆廢話俾你。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞