識八字 你問我盡答3

1001 回覆
27 Like 42 Dislike
辛苦、好煩、成日有啲九唔搭八嘅問題,
只係分別係得閒細細件,忽然之間大大件。

感情方面,你又容易三心兩意,對方少少問題你心情唔好可以無限放大,
遇到嘅正經嘅你要識得把握,玩兩玩玩着個爛燈盞, 吾過癮㗎。

同一啲法律上面有關嘅嘢,又或者係一啲政府部門,甚至係制服團隊,都會比較好少少,

如果係私人市場上面你就一定要避開啲容易賴嘢嘅行業,

今年會係你可以做一個大調整嘅年份,出年你個幫助嘅力度就會減弱起碼60%,
所以優先係今年,其次係出年做好晒一切部署,
跟住跟住流程落。

做人唔好咁多嘢諗,對方未必會知,你又成肚氣何必姐。
我需要你TG影你身份證嘅出生日期俾我睇。

我再搭你。
你自己嘅性格你唔知嘅咩?

點解會走來問我😐
相對機會成本,要係你成個人生裏面貫徹嘅行事準則。

乜嘢事都需要計數,唔可以乜嘢都唔計,

適當嘅立場轉變,只要係有利於你你都要嘗試轉變,

腎臟、腎氣,呢個問題要早少少正視,如果唔係嗰陣時搞壞咗循環就好麻煩。

今年往上看,跨一級,就可以賺到一下下。
你好,追傅,85年3月8日,上午11點幾出生,女
想問婚姻運,事業應該留現在公司發展定係轉工?
謝謝🙏🏻
哈哈😆我想改一改條問題,我想了解自己未來嘅事業發展同埋財運

Thanks
唔好留TG喺度,
第一頁第一個嗰度有個群組TG連結,
入去裏面搵我,send俾我。
你都係要T豬搵我,影你身分證出世日期,我答你。
TG搵我,影身份證日期,再答你。
唔好有錯覺走去搞基,

想出pool你記住一樣嘢,

同你個差異性越大你發覺就越容易,

越同你唔同嘅,

住嘅地方嚟你遠,等等呢啲叫做差異性。
你人生有突破或者叫大轉變就係有老公,
呢個係第一關。

呢一關唔易過。

異地戀,外國人雖然係容易啲行到個姻緣運,
但係分離嘅機會率都好大你一定要小心,

呢個係性格上入手問題,
去睇吓韓劇學吓啲綠茶,同埋傻白甜,
抽佢嘅精華出嚟你補充返你個女人味,

有能力已婚嘅男士雖然有機會係比較吸引,
。搞到人哋搞到自己就冇意思喇。

你啲係要方法調,
如果唔係就只能夠強制扭轉自己個性格,

又或者將你所有喜好行為全部扭轉,
例如你平時行開左邊你就行右邊,

到最後你發覺原來左後方好啲嘅你就按照返嗰套方法去行。

工作上面相信自己,但唔好太相信人,

俾啲心機啦,我睇到有少少唔係咁好,
但係你本人應該感受唔到,
堅強係你嘅好處,
同樣都係一種缺陷。

只係喺唔同嘅地方佢先會成為優點,
但唔係代表所有地方佢都係優點。
我當你唔係想搵開心,係真係認真想做人世啊,

首先將你嗰個影帝嘅特質發揮好少少,
你識得點串人,點去diss人,
你就要識得點樣去氹人,點去包裝自己。

你既然要有原則同堅持,
但同時地你又控制唔到放飛針,
咁好難搞,
不論係感情還是係工作上。

雖然呢啲係先天特質,
但係我相信行為可以修正。

你想你個正桃花旺得返,
同吸引到真正屬於你嘅正姻緣,

對異性、同工作上,
我要你做一個有女人味嘅女漢子。

唔係火爆嗰隻喎,
火爆唔代表一定係女漢子,
可以係癲雞,

火爆而多變,
可以修正成有衝勁而識走位,
參詳下。

范冰冰嗰套武則天裏面做李世民,
將佢變成女人版,

加多3分女人味落去應該唔困難,
你嘅表達能力係爭在你做唔做姐。

為咗終身幸福,我建議你都係做。
你應該唔係睇過少量嘅八字嘅人,

即係代表裏面可能有七成話你唔好有三成有機會話你好,

但你而家同我講話有啲識睇八字嘅朋友都覺得你嘅姻緣嫲嫲。

咁如果我同你講話會好嘅時候我相信你絕大部份都會覺得自己係嫲嫲。

感到一啲抉擇位嘅時候你下意識覺得係嫲嫲嘅時候,

或者管啤嘅時候,
我已男人嘅角度同你講,發展空間唔大,
除非想爽下姐

以上嘅係我冇開八字同你講嘅一啲真心話。

香港地女人外表正常性格冇特殊缺陷嘅,
老實講一呼百應,

我希望你調整好心態你先再回覆我而家呢篇文章。

唔好淨係話我會正向同積極,

我希望你係能夠真係有得着,
能夠姻緣美滿,

而唔係我過嚟喂你飲湯,

你心態調整唔到唔好再接觸任何關於命理上面嘅所有嘢,
或者一啲超自然嘅事情。

而係用返一切現實生活用到嘅技巧去處理佢。
hi 巴打
女 1991年 2月1 下午12點半
想問事業 謝謝
女|西曆2002年11月13日11時|屬馬

想問學業同埋屋企 唔喺佢哋身邊比較擔心

希望有緣解答

謝謝
男 農曆95年8月14日 早上六點
想問下今年嘅事業發展 有打算考政府謝謝巴打
我會記得做善事
女|1995年11月11日 7:12pm

大佬 想問下今年升唔升到職?

謝謝指點
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞