識八字 你問我盡答3

1001 回覆
27 Like 42 Dislike
甲木男, 應該都高大,識玩享樂, , 比較自我中心, 主見
係咪有做過下生意, 生意人命格 但就有結束過, 同埋是不是有過官非, 小心資金錢銀問題,另外應該有頭患/肝膽問題,

愛情方面, 上年應該有變動? 同埋應該好早就拍拖, 而你D女友應該都幾幫到你, 係你的貴人, MAYBE
事業方面應該都唔錯, 下年轉大運都應該唔差, 特別2023應該都幾好TIM
輕輕一推
希望有緣比師傅睇到
辛金女, 仲要係幾靚的, 不少異性朋友, 多人追, 喜歡打扮, 出身唔錯, 工人又有貴人相助, 不過可惜感情運就唔太睇好, 應該識既男朋友都有錢可惜都係不正伴侶, 同埋都幾早就拍拖, 個人建議挑選番D 年齡差距大既一齊比較好,
今年應該比較多小人是非, 事業應該會轉工, 或搬屋, 同埋六親關係有問題, 小心父母健康, 同埋今年小心唔好駕駛, 同血光之類

黎緊大運到都係好的, 不過都係注意長輩健康就得
丙男 睇你八字覺得同父母關係好似唔太好 上年開始應該事業上開始麻麻,今年下半年應該會有轉變不是太好的,不過唔好太擔心因為有月德星會幫你逢凶化吉,不過這十年d煩惱係自己製造 冷靜d

愛情方面應該都比較弱,有可能係異地戀 同埋佢都應該係幾辛苦既角色

你係中年先會好運d 加油
Hello 樓主
男 1998年6月21 上午九點幾
想問下愛情
唔該哂樓主
推埋今次~
多謝~
上年開始計十年大運係一個唔太好的 建議打工學野增值自己 多做好事 為黎緊好運做準備 唔好強求一些野另自己自尋煩惱
丙女 一個幾識打扮既小康之家女人 比較似媽咪 唔太苦惱錢,同時係咁比較任性,多才藝但不精,是不是從事創意產業而又同土有關? 另外想問腸胃同皮膚都麻麻地

上年係唔係有小轉變今年打回原形 今年其實就無咩特別 上半年應該都比較好的。反而下年就真係比較差 唔好做太大動作,應該去到2025會比較好,而42開始十年應該會開始搵到下錢 好既十年

工作上應該都有小人 特別係晚輩上司建議長期拜下屬土既神有用

感情方面上年計起十年比較難有姻緣,而本身你都係一個易感情複雜關系既人
2024/5之後運勢唔錯,樣子一般,
天生多情敵
你正正經經比個出世日期
師兄介唔介意幫我睇吓財運如何
1999年2月16日 07:55a.m.
唔該哂你
唔該曬巴打
嚟緊5月會見工,會聽你講坐地鐵去。(題外話:本身仲諗住考車牌
同埋係咪叫我唔好一心想見得成份工,反而效果更加好?
小弟不才唔知係咪咁樣去了解
勉強可以咁樣解讀嘅,

比多個例子你,
有啲舖頭好努力研發一啲好食嘅嘢或者好用嘅嘢,

老實講,個目的都係為咗賺錢姐,

除咗一開頭搵個大方向例如消費人群、有冇效益,
但係個過程裏邊你唔能夠諗住賺錢賺錢,
只係盡全力專注喺個配搭、調教上面,
成功咗,其實就係錢嚟㗎啦,

所以唔需要將個專注力放喺錢嗰度,
而係專注力放喺個產品有用嗰度,

呢一個係一個唔完美嘅比喻,

但你條命係咁樣冇辦法,

你淨係諗住賺錢,
諗點去賣個漢堡包,

同埋你有咩技巧令到人哋接受你嘅漢堡包,

睇落好似係一樣,
實際係有少少分別,

而你偏偏用後者,
先至可以引發到你命格嘅奇特能力,

係咪覺得好煩啊,
但又唔鬧得,
因為係自己個生命密碼嚟😂

所以嗰句,
你唔追逐錢,佢會追住你咬,
我冇誇張㗎,

真係會追過嚟咬鳩你呀,
俾錢咬喎,爽唔爽,

但你要識得運用囉,
如果唔係一字之差,
你個人生會係天同地嘅分別,

你人生應該唔少會出現啲不求自得嘅情況,
將佢量化、
將佢運用、
咁就可以自製好運。
1998年1月19日 男
想問呢生人有啲咩要注意

樓主我愛你
我媽媽上個月底過世
我想請問她在另一個世界過得好嗎 .. ?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞