黑警show委任證恐嚇鋪頭出貨 3

1001 回覆
287 Like 10 Dislike

如果佢有良心 佢洗唔洗燥到一黎就制服個人
告啦,去告柒佢啦
唔係我判 但我覺得佢作為消費者只係用盡佢所有資源去追討一個懷疑走數的不良商人
Yo狗
返去微博揾你班支那同胞圍爐啦 記得show委任證
去鋪頭嘈先無問題 正常做法
用職權叫人睇路小心D先有
為咗唔煩就show pass咪即係攬用公權力囉
多謝yo sir認證
如果我係海關 係直到去佢鋪show 證 一係退錢 一係call 人封店
咁其他消費者去海關投訴 都係佢手上嘅資源 而家只係咁岩個買家係個有公權力嘅人 而唔好彩地成日拖人貨而被人響朵
程度只係隻狗亂咁吠咁上下啦 執法者喎你同班狗只係有牌爛仔咋
咁同黑社會有咩分別
即用埋炮都得啦 都係所有資源之一啫
懷疑就出炮好未?
Yo sir: 比人打劫都要等伙記黎開file
Yo狗話自己方便丫嘛
殺人放火金腰帶
法官都做埋,駛閪開File
封鋪自己要乜貨拎今貨啦
再多咪印幾張紙出黎
再唔係拎張HSBC卡出黎囉
真係葡萄你地嘅資源同待遇啊
File 係可以後開 任何執法人員只要見到違法可先拘捕 否則巡邏或休班緊見到有人偷野點開file
普通人去海關投訴咪正常手段囉
你有公權力就唔用正常手段 咁咪攬用囉
狗嘅思維果然係異於常人
見識到咩叫做物以類聚
Cls
如果以你邏輯執法者係咪唔晒幫無交稅者催單? 佢自己都有份納稅,宜家咁唔好彩佢係中伏者,咁就叫用私人資源催單,咁以後係咪叫所有執法者自己中伏自己食左佢,定兜個圈揾第二個幫手
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞