黑警show委任證恐嚇鋪頭出貨 3

1001 回覆
287 Like 10 Dislike
佢係追佢幾時到貨都唔應機 係宜家先話剛到貨 你問下店主係咪成日已讀不回先
其實就算店主係點都好
係唔係代表可以直接dm個委任證出黎先
我爸是李剛呀? 好撚大個官威wor
你又係邊度見到佢無呀? 店主要擺上網去搶民意,會唔會cap 低最有利嘅對話,人地上面不斷追問或成個conversation 有無show ?
/ 維他HR
本身贏嘥民心都搞到變災難
on9仔 教學用途係特登有份form要填嫁
比齊文件send過去 等教局批
批之前都唔比用
conversation 係雙方 你咪叫你狗友post番對佢有利既conversation 岀黎咪得囉
我地依家全部人就咁睇店主冇做錯喎
Yo: 我自己就係 洗咩報 (真實對話)
不如你叫個店主講晒成件事來龍去脈先
所以鍾sir應該po哂成個對話出黎以表清白
依家潛哂水又del埋fb真係講唔過去
鍾sir真係好大委屈
有你ff成件事咪得囉
講撚左全日原來全部都係你覺得你認為 可能應該係咁
有警覺性係好 但太過就會變左你咁思覺失調架啦
鍾sir比人屈咁耐真係好撚委屈
不如叫鍾sir上返水po哂成個對話出黎等愛國愛港既連登仔屌7呢d無良網店
係指由收數日計
如果海關之後有做野,姐係話佢地有證據顯示店主拖數,上到庭所有conversation 都會有晒
覺得就係?凶咗先算?
鍾sir咁理直氣壯快d出返黎還自己一個清白
無良網店真係好仆街
呀sir做野使唔使你教 呀sir刮你出黎都仲得
根本冇拖數 係佢自己ff渣嘛
約x-x星期到貨 即係會有機會delay 佢祖國武肺搞到全球運輸減慢架啦
推到理直氣壯既鍾sir出黎還自己清白
黑吃黑
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞