黑警show委任證恐嚇鋪頭出貨 3

1001 回覆
287 Like 10 Dislike
一時就咩1on1 私人利益關係
一時就為大眾
總之呀蛇話點就點啦!!!
人地係留言區講係過左數係咁追出貨期都無人理 而唔係到左貨兩日嘅問題 係班消費者唔信佢係咪真到貨
唔係用警權咁show pass做乜鳩? 邏輯謬誤
仲要話係條街露鳩......yoyo狗個腦真係成碌鳩咁
係咪學堂俾人用碌鳩屌上腦?
鐘蛇 開左 Rn 未
宜家官方開file 到時咪知 同埋佢間店嘅留言區有其他人留言話比左錢無人應機
其實人地已經交左貨比人,只係遲左D但佢無走佬,邊忽不良

你網購得海外野就要預左有機會會因武肺拖遲左船期
Show pass 同用警權係兩件事,show pass 只係前設條件,正如監警會報告所言
開左File 了 睇路啦

如果真係開左你又講出黎即係比機會店主走佬
無賴
如果賣方有解釋到或貼左船期delay,我估佢留言區都唔會有負評
咁即係你依家都係鳩up 冇證據砌人生豬肉啦
死番去讀多幾年毅進先番黎辯論啦柒頭
大鳩把人俾FB/IG店呃咗想報驚,但俾差佬話係商業糾紛掃出門口
唔好話IG FB
有實鋪嘅都係咁啦 健康美容年plan etc.
健身
搵鐘蛇咪得
睇返林卓廷case,yoyo sir透露開左file,算唔算已經犯左防礙司法公正
一時私人,一時為大眾
好亂呀

又話有前文,店主無po,咁唔該你叫伙記po 哂所有紀錄出黎啦
負評咪鐘蛇同袍囉
又係你估呀?
乜柒都係你估?
人地就貼埋對話圖出黎喇
你有圖未?
學堂班傻闣狗教你乜柒都靠估?
唔怪得香港警隊3萬個包埋姓鄧條撚樣都咁垃圾啦
實係啦 仲要以前已經有
轉左更換左人,語氣當然唔同
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞