黑警show委任證恐嚇鋪頭出貨 3

1001 回覆
287 Like 10 Dislike
咪係,個Vincent Chung都要將自己account收皮啦
第一個post先貼過

我都有提過,係open post pig唔理
我無責任滿足你要求 但買賣關係 賣家有責任解釋同合理時間提供服務 呢個係個契約保障雙方利益 所以消費者絕對有權要求更改內容 甚至提出質疑
咁關你恐嚇人咩事呢?
加油,唔好放棄呀
個post要靠你keep住喺上面㗎
次次聽到呢啲嘢都覺得好開心
明嫁喇
差佬大撚曬有咩都係人地錯自己冇錯呀麻
有咩事就show張證出黎兇鳩人呀麻
唔好話咩"放下狠話"呢啲其他地方既中文
香港既意思就係兇人
同警察犯法但寫做休班警一樣都係講緊同一個意思
姐係你地呢3萬隻社會渣滓呀
恐嚇就應該難D
第一,事主本身有比錢,如果事主無比錢,要求波衫呢D先叫恐嚇
呢D最多D叫濫用職權
俾左錢可以講乜都得咩?
可以show証叫人睇路?
唔講show 證呢單野,即使我係普通消費者我不滿個賣家而講出呢啲說話,頂多話我無禮貌,但起碼無犯法,因為講完唔代表乜野,店主點理解係佢嘅事
店主有責任解釋,呢個係最基本嘅消費者權益,佢唔退錢唔解釋就係無盡責,show 唔Show pass 只係證明兩邊都有on9
當然唔係
但係街你同人鬥屌
佢叫你睇路
唔通都係恐嚇?
無錯 我比左錢 只要言論唔係指明或很可能威脅佢生命安危或不誠實地剝奪佢資產 係受言論自由保障
比錢個度唔係寫明到貨後一個禮拜內出貨?
咁佢到貨後幾日內出有咩問題?
鍾狗唔同意又做乜錢?
咁你做咩?快啲答。

唔駛你貼任何野去 proof,你覺得對得住自己就得
平時啲狗係縮頭烏龜,難得有隻俾我地 entertain 下
但買賣合約係由比錢嗰一刻開始計至真係拎到貨,如果到貨通知同付款日相隔太耐而無向消費者解釋一樣有問題
咩叫唔講show證呢單野呀?
又個別事件唔評論呀?
咩係叫人睇路呀?你職位係導盲犬呀?
做得執法者更加要為自己言行負責啦
咩叫佢自己理解佢既事呀?
咁冇恐嚇啦呢個世界
依家叫人投白票係犯法咁係咪又可以同個官講啲人點理解係佢既事呀?

你個腦係學堂度俾人屌到腐爛左?
唔好意思...有腦都唔會去做狗
留名食花生
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞