黑警show委任證恐嚇鋪頭出貨 3

1001 回覆
287 Like 10 Dislike
應該不嬲都得 係班狗懶啫
笑到瞓唔到
咪再on9兜喇,簡單問你一個問題喇,有幾多人上網買嘢中咗伏去報案,又有幾多會受理呀,最後咪又係話商業糾紛唔受理,講到好似show pass震懾國際性犯罪集團咁
開rn 邊個都開得 如果佢夠senior 有權繼續調查或close file
可以
Show一半又算冒警 又唔算恐嚇 只係提示 因為店主犯緊法所以需要執法 頭盔帶撚到上月球
但係又用佢自己嘅方法
Show一半又唔算冒警 又唔算恐嚇 只係提示 因為店主犯緊法所以需要執法 頭盔帶撚到上月球
比個報案編號就叫受理左 只係國際交易難trace 主力處理本地網詐
冇睇一陣 乜你又認埋你伙記放狠話警告人呀
本來成件事炒一日就算,而家比yoyo咁搞應該可以玩多幾日,佢個兄弟真係多得佢唔少
我不嬲認同係警告 但不認同係無理和惡意威脅
自己咪警 報乜?
條友係都要話冇唔跟呀嘛
係啦係啦
事主咁撚委屈 又咁想人提防黑店
唔講自己被拖幾耐都係宅心仁厚
del pass就識
店主講只係遲兩日如果係假 事主咁撚委屈又唔識駁
咁即係我報完,佢哋就會同要還錢嗰條友講,’你一係還錢俾人,一係就刮你出嚟,小心啲’
???

以你角度,佢哋都會用啲正確手法去做㗎嘛
報咩都唔知,點解要去恐嚇人?
又話唔覆嘅?自首未?
講緊有公權力既人都要跟返同普通人一樣既正常程序呀 唔係自己用公權力方便自己呀
早抖yo sir
雄禿sir自首未
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞