黑警show委任證恐嚇鋪頭出貨 3

1001 回覆
287 Like 10 Dislike
Show 證話你歧視呀

但係file 慢慢開
有心情先開
唔想比告票你,有呢句你覺得唔算?
告票係咪佢個職權範圍?係咪人人都可以開告票俾人?
睇路 你小心d 應該會聯想到黑社會啦? 正常係驚比人背後做d唔知咩 起底 又無限查牌 or其他手段令你做唔到生意, 你知而家香港幾安全架啦,完全係威脅,唔係好心提醒
等於你全身著黑衫, 迎面同兩隻行緊beat 既green objects , 四眼對望, 你一調頭走, 佢地就覺得你驚, "被震懾" ,/ 身有屎, 跟住就追你九條街拉埋你......
緊係得啦

黑警話緊急,塔埋你返差館添啊柒頭
急屎都算緊急
原來你咁就define 係職權黎 姐係informal 嘅提示 甚至無後續實質行為 就叫引用職權
理論上係可以 因為行跡鬼祟可以係個合理理由截停 如果你唔理仲繼續走 係會比人追
你都on9 hsbc 卡點樣刮人出黎?
原來假膠好勤力回post吸火想轉移視線
牙蛇唔洗返工咁得閒上連登

定係網上巡邏緊
照你意思警察話你再郁我開槍都唔算係運用職權啦,informal姐~又無後續實質行為,開左槍先計,係咪咁?
即使我唔係執法者 我都可以透過私家偵探或網上資料會刮人出黎 何解一定要警察先識刮人?
同係新界遇到野狗嘅情況實在太相似
繼續推
咁你認你係呀嘛
屌你老母臭閪呀
因為由拔出一刻已經係啟動武力使用SOP 當然係職權
仲諗住做咩推得咁快,原來有狗吠
我曾經有個狗朋友…返工打王者打到收工
相關留言既已刪除,已不構成影響,商戶亦於當日交付了貨品,顯示雙方並無不滿之處,轉載截圖者別有用心,涉嫌煽動危害社會安寧的行為,將被依法追究

拉個page主非法經營

拉share圖的管有或行使偽造文書

拉回post的煽動

拉睇post非法集結/交換控罪599g
(補充:絕大多數法例在現實世界和互聯網均適用,切勿搬石頭揼自己的腳)
佢係咪讀nursing 讀唔掂
仲諗住考入mbbs? 但又唔得
最後禿埋頭 做黑警?
牙蛇真係好撚得閒
前排先話唔會咁得閒殺人

睇嚟而家牙蛇好撚得閒
會唔會搵返幾條友嚟殺呢?
咁都係解釋唔到佢附上影到3分1張委任證嘅卡片位嘅意途
唔洗討論其他野,講其他根本同你遊花園

提呀婆呢件事上佢返工做係正常

情況如佢見到有車違泊但司機係車就走叫佢快d走,再唔走就抄你

佢做係道理,唔做咪人情

成件事佢無得益

家下show證係無跟程序做野

單野自己有份已經有利益衝突,收左工又show pass 又開哂口

成件事根本係compliance issue,私人公司做已經死左,何況係政府?

佢跟正常程序去索償/投訴,根本無人會話佢

可能家下程序對於佢地黎講is a joke
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞