黑警show委任證恐嚇鋪頭出貨 3

1001 回覆
287 Like 10 Dislike
咪再on9兜喇 本地你地咪又扮睇唔到
幾多網上騙案賭局倫敦金GYM美容單etc.
主力處理本地網詐

呢期呢班人推既網上賭場係咪犯法?
https://lih.kg/2774704
係囉 報咩 我自己方法搞得掂咪得囉
咪撚再影衰執法者啦

收左工你只係普通人黎架渣

收左工你係街到捉到賊你都係交比當值個個啦,你會唔撚會自己拉返去再開file呀,屌你做野有程序架嗎, 利申,細個睇警訊係咁

無人要你食左佢,咁你咪用正常程序去追返

正路買野中伏一係報警一係報海關等人地去搞架啦

咁你show 證做乜柒呀?
幾時變左要show 證先可以追討權益?
幾時變左要show 證先叫做識消費權益?

用返正常途徑就叫dull圈揾第個幫手?咁揾第個幫手又有咩問題?
D狗諗野真係唔同正常人 自己件貨等耐咗就係自己係狗既身份「放狠話」等自己早d收貨都唔係無理叫人睇路都唔係惡意 怪唔知你地警黑一家親啦
擺到明show pass嚇人啦
有咩好拗姐
呢鋪我撐你呀yoyo狗

冇程序冇規矩用自己方法解決呢啲基本啦
七警都表演左俾大家睇啦
19年果啲大家都唔陌生
咁都仲要問
成班連登仔都唔撚係路既
pin this
原來可以噤樣自已私了嫁
推依啲post好過熱門嗰啲姜濤同全民造星
係咪好想人認同無做錯? 兜唔到就摺埋。收工啦屌
9點幾鬧到攰
原來點幾仲鬧緊

仲係搖搖sir
我而家反而擔心間店多啲,班黑警實掃場報仇。
以後做「警察」生意既鋪頭真係要睇路,你服務得慢d 都唔得掂。
你都戇鳩
唔順你意就違法者
公權力比你咁樣用唔怪之得香港咁多人移民
你覆錯人就真係柒咗啲
主力處理本地網詐??
https://lih.kg/2800159
恐嚇,無需要有額外利益,只要令一個或多個人心生平時不必要嘅恐懼都可以係恐嚇

而且今次件事分明結果就係得到特快處理
攞補習社自製教材同要教育局評審嘅教科書比
Yo蛇真不愧係狗
邏輯100分
IG shop應該就無實體鋪?
所以呀蛇先話要刮人
yoyosir早晨
我地一齊黎推post
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞