黑警show委任證恐嚇鋪頭出貨 3

1001 回覆
287 Like 10 Dislike
呢頭叫人check委任證,個頭咪即刻show俾你睇囉
想讀cu medic
https://lih.kg/70005

有大學讀架
咁你知唔知過數到有貨隔左幾耐?
就係等你講你嗰邊個版本喔
大家都想知成件事點
你知
YJ仔
原來「刮你岀黎」、「睇路啊」係提醒唔好違法不過你最後都講出重點,就係幫自己追討合理貨物權益,已經構成濫用職權的嫌疑。
狗不嬲eq低㗎啦 有料洗乜做狗
不過犯法就係犯法,你講咁多都無春用,自首啦
好攰唔覆 大家覺得佢濫用職權咪係囉 我只可以佢咁做係觀感差 但佢為左唔好煩咁show pass 都係想追討自己作為消費者應有權益 同時比個店主下馬威唔好恰消費拍唔識野 奈何用語rude 但我唔覺去到恐嚇咁嚴重 而店主亦無表示由收錢到有貨隔左幾耐 如果佢有解釋到 我唔覺佢會一野拎pass 出黎 同睇佢留言 唔止佢一個試過
假如如果應該或者可能隻狗賊一年前畀左錢丫嘛
你條垃圾賤種又係度無限FF

乜撚野死人閪腦
支那奴才果然崇拜權力到令自己覺得對方係主人
乜撚都要吹到對方係啱
你呢d 狗雜種真係出黎做野跪曬地含哂撚
遲早都推埋自己老婆女友個女畀上司無限中出
然後仲係旁邊拍曬手大讚上司做愛大大力
cls
咁e個算唔算執法者嘅優勢喔?
如果係咁解讀,一般市民因證明唔到自己理解法例,所以就唔可以提醒別人唔好違法,同幫自己去追討權益
佢唔至追討喎,仲話’一係交收一係刮店主出嚟’
仲俾埋個委任證出嚟證明佢有能力刮店主出嚟
咁仲叫提醒 笑死
差佬傻唔係扮
原來傻得幾雲循
宜家佢提早顯示自己為執法人員,證明自己理解相關法例,提醒店主唔好違法,幫自己追討合理貨物權益

明曬 唔該yo sir
如果我比左錢訂貨 佢又唔退錢 何止凶佢 直到去鋪頭嘈 我無你咁友善
啲黑警真係以為自己惡撚晒
挽留 我未笑完
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞