黑警show委任證恐嚇鋪頭出貨 3

1001 回覆
287 Like 10 Dislike
咁一九年乜都無show過個班。。。
source or 老母
海關做緊嘢
yo 狗報狗拉我哋未
茶記落單你班狗唔驚加料?
咁過年捧盤吉俾人都係攞個意頭者,唔係咩犯法野
當大家明知睇半張都知個張係警察委任證而唔係學生證
仲討論黎把撚?
如果係出面警署認可茶記,便衣去食咪有機會要show pass 囉,但最緊要show 完有無實質享受特權例如免費加料或優先送餐,講緊係正常時間下優先送,呢啲咪濫權囉,而唔係拖左勁耐然後比人追問先話優先送
唔濫用都要啦
賤種又黎無限FF
點解警署認可茶記要show pass?普通市民唔入得去食?
定係show pass有優惠?
你一直就話人地店主按正常時間表送貨,但我嘅論點係事主覺得比人拖數,由過數到收到貨超出合理時間,所以先覺得間鋪有問題
因為警署會同認可茶記有合作,紀錄當值人員用餐時間,甚至有時係警署比錢,避免前線錢銀交易
有問題就報警報海關 點解要出pass恐嚇人?
定佢有乜權力可以私了?
幾時過數先?
最post追到笑撚到肚痛。越睇越尷尬。
讀書唔成上讀兩年偽晉再係學堂上兩堂法律課就當自己牛津大學法律專家,yoyo狗咁撚得閒有覺唔瞓(定係一邊當夜更一邊上網?)喺連登舌戰群雄?
就算畀佢上撚完法津課,呢啲淨係識得服從上級嘅低等生物識撚法律?弱智嘅上完堂仍然係弱智。唔識思考只懂服從同擦上級鞋嘅低等生物嘅人喺度同人分析案例你真係醜唔呀?

最好笑嘅,yoyo狗係想幫拖吖,定係想波衫狗快撚D死?係連登講足成晚都唔夠?要煲到上電視時事追擊先夠爽?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞