黑警show委任證恐嚇鋪頭出貨 3

1001 回覆
287 Like 10 Dislike
屌你spin 來spin 去都係講down 張pass 冇野做到等於冇後果???
你話比我知你show 張pass 出來做咩先
點解你唔係當自己係普通市民咁去追討, 而係要去show pass
我話撚知你張pass show 完有咩結果, 但實際上張pass 就係你狗既身份象徵, 而你係冇必要既情況之下表露你係狗身份咁有咩野意圖?
遲下去飯人多無位 show 委任證 聲都唔洗出
你自自然企起身 求佢坐
用hsbc卡刮人姐
幫店主刮沙得唔得先
果然係特權階級

可以唔洗跟正常程序,一黎就dm狗牌再叫人睇路,強烈暗示會私了店主
其實好多謝佢幫手推 3 個 post, 冇佢真係冇咁熱鬧咁多人留意
sir佢老母!!
想當年我仲做緊日韓球衣代購
有條大隻MK係咁問我, 幾時出貨, 幾時交收
佢以為自己有落訂就大條道理
(但其實我當時己經做咁代購兩三年,一直有閪客
不過我當時搞緊其他單, 即係早過佢落訂個班客
所以當時唔撚理佢)
我心諗

「你老幾呀, 落訂大撚曬呀
「你痴左線咩, 星期五先到貨點即刻比你

我心諗話你怕你嬲
有落訂唔等於有bargaining power
我笑笑口咁hea 左條MK幾句 會盡快處理 唔好意思
fast forward 又擾攘咗幾個鐘
Iprivate message 一張圖就咁send過來
圖連文字幾句野咁樣
成個小丑咁係到講埋咩 一係今日交收 一係刮你出黎 自己睇路

見到佢以為自己有張委任證好好打果個情景,我真係忍唔住笑咗出嚟

雖然最後我快快手手速遞啲貨俾佢, 運費都自己俾埋
但完全唔關張委任證事
真心讀下書先黎覆人啦死兜爛兜唔知up乜9!
毅進星Yo蛇啲English咁legit呀let me name few like correlation又good faith又bad faith and so on不如teach下你啲brian problem colleagues英文唔好咁柒
又嚟
我都係盡量享受依家僅有嘅言論自由
原來有張pass係值得曬命
遲啲打壓再勁啲
yoyo蛇show半張委任證+佢半個禿頭
我哋連登就要收聲架喇
今日上網申請返張hsbc先
我係條街露出半個龜頭,可唔可以話我想俾細佬唞吓氣?
當咗搞笑post 追
hsbc應該搵yoyo蛇代言
一卡在手
追貨無憂
到時show槍再帶槍遊行都冇問題喇
依法治港嘛
秃頭yo蛇賣教科書有無申報
又推
想要張hsbc乞(警)卡
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞