黑警show委任證恐嚇鋪頭出貨 3

1001 回覆
287 Like 10 Dislike
9.半張唔係虛假文書
條例跟本無寫一定要完整先算
而係你展示虛假文書,一個角好半張好
令人確信你係持有真文書就已經犯法
一開波仲話警察熟法例
笑撚左
yo 蛇平時袋住假銀紙作教學用途都未驚過啦
私人拎有關你咩事呀又
嗰d 全部有specimen/copy 字樣
持有
12.大絕 有咩留返上庭先講
咁你鳩噏咁多野把撚
你話係咪係 u win I lose ok ?
細個有無睇過警察回憶集 圖書館有得借 係警察寫嘅自傳
真! 界刀 雷射筆 私人持有都無事

最緊要帶埋Pass 係身
得狗先睇狗東西嘅yoyo狗
唔洗澄清都知張證任用啦大蛇好野
你用公權力刮人凶人都得 點lose呀
yo蛇自卑到唔敢認自己係狗唯有半桶水扮法律學家智慧老人以一敵百
順氣係咪好唔順谷住谷住?
要唔要show下pass振下狗肛?
同真實狗一樣,只可以喺狗屋認自己做"警察",出到現實世界,甚至連登呢啲forum 都唔敢同人講自己做咩。

其實呢到啲user 又唔係要你真名,但連自己職業都講唔出口,淆到咁,正一垃圾狗
咁唔順氣咪搵多幾個同事一齊show pass,撻朵lo
同tinder上面話自己做公墓完定aco一樣自己都睇唔起自己pathetic
你唔問咪無人答囉 同埋講完你又未必信 又話要proof 又點 唔通一直fulfil 你要求 最尾比埋屋企地址你?
店主:講完一星期內寄你又唔信 又話要即收到又點 唔通一直fulfil你要求 拎埋屋企地址速遞比你?

鐘: 係 你自己睇路
係嘅係嘅,yes sir sorry sir
呀sir 係咪上連登集思廣益睇下點同大sir拆?
呢樣真,依家邊有人夠膽喺條街認自己係差佬
就算Facebook IG都要開假Account
一係就由頭包到落腳話自己有面見人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞